Τους πρωταθλητές Μπέιζμπολ Α’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2013 από το Μαρούσι τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email








Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την απονομή του τροπαίου και τη βράβευση των αθλητών και των προπονητών του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004» για την κατάκτηση του 13ου Πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2013.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ενώ παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα του μπέιζμπολ. Μαζί του ο πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομποσπονδίας Μπέιζμπολ Π. Μητσιόπουλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004» Χρ. Πανάρετος.


Πλήθος κόσμου, αθλητές και φίλοι του μπέιζμπολ, τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή απονομής του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα για το 2013 «Μαρούσι 2004».

Αναμνηστική φωτογραφία με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, μαζί με τους πρωταθλητές, τους προπονητές τους, τους εκπροσώπους του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004», της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ και τους αιρετούς εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.


 


Στην τελετή απονομής του 13ου Πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Μπέιζμπολ που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Μπέιζμπολ στο Δημαρχείο Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, τιμώντας τους αθλητές της ομάδας «Μαρούσι 2004» που στέφθηκε πρωταθλήτρια για έβδομη φορά κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2013.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας την τελετή απονομής, εξέφρασε την ικανοποίησή του που για άλλη μια φορά μαζί με τους φίλους του μπέιζμπολ βρίσκεται κοντά στην ομάδα «Μαρούσι 2004» για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 13ου Πρωταθλήματος. «Σας συγχαίρουμε για τη σημαντική αυτή επιτυχία που δείχνει για άλλη μια φορά ότι το Μαρούσι παραμένει πρωταγωνιστής στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Σας ευχόμαστε η νέα αγωνιστική περίοδος να σας επιφυλάσσει ανάλογες συγκινήσεις και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά σας στηρίζοντας τις προσπάθειές σας» επεσήμανε ο κ. Πατούλης.


Ακολούθησε η απονομή από τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, του κυπέλλου και των μεταλλίων στους αθλητές και στους προπονητές της ομάδας. Σε ανταπόδοση ο Δήμαρχος παρέλαβε μία τιμητική πλακέτα σε ένδειξη αναγνώρισης για την προσφορά του στο άθλημα του μπέιζμπολ και την υποστήριξη των προσπαθειών των αθλητών που οδήγησε στην κατάκτηση ενός ακόμη πανελλήνιο πρωταθλήματος.


Την πρωταθλήτρια ομάδα Μπέιζμπολ ανδρών του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004» είχε βραβεύσει αμέσως μετά την επιτυχία της και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου σε ειδική τελετή.


Τη βραδιά απονομής επισφράγισε η κοπή της πίτας του συλλόγου για το 2014 με τις ευχές όλων για ακόμη μεγαλύτερες κατακτήσεις και επιτυχίες μέσα στη νέα χρονιά.


Παρόντες στην απονομή ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, και Λευτέρης Μαγιάκης, ο πρόεδρος Παναγιώτης Μητσιόπουλος, και ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Μπέιζμπολ Πανάγγελος Κανίστρας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Μαρούσι 2004» Χριστόδουλος Πανάρετος, ο αντιπρόεδρος Νικόλαος Σκιαδάς, ο γενικός γραμματέας Νικόλαος Δεπούντης, εκπρόσωποι της αθλητικής κοινότητας και φίλοι του μπέιζμπολ.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο