Τους εθελοντές στις ομάδες του ΚΑΠΗ βράβευσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης για τη σημαντική προσφορά τους στα μέλη του ΚΑΠΗ

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από την απονομή τιμητικού επαίνου από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη προς τους εθελοντές και τις εθελόντριες εκπαιδευτικούς στις ομάδες του ΚΑΠΗ.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τις εθελόντριες στις ομάδες του ΚΑΠΗ, στις οποίες απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος  για την σημαντική προσφορά τους στα μέλη του ΚΑΠΗ.Παρουσία μελών του ΚΑΠΗ τιμήθηκαν οι εθελοντές  εκπαιδευτικοί στις ομάδες του ΚΑΠΗ. Παρόντες επίσης ο Αντιδήμαρχος Ν. Αλεπούς, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ν. Κάββαλος, η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Ρ. Χαλιώτη και ο  Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτης.


 


Σε μία εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Αμαρουσίου τίμησε τους εθελοντές – εκπαιδευτικούς στις ομάδες του ΚΑΠΗ, ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής ανιδιοτελούς προσφοράς τους. Υπό την καθοδήγησή τους, τα μέλη των ομάδων του ΚΑΠΗ μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις που αναπτύσσουν, νοιώθουν δημιουργικοί, χρήσιμοι, παραγωγικοί πολίτες, αξιοποιώντας παράλληλα ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους.


Στην τιμητική εκδήλωση,ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα εκατοντάδες μέλη του ΚΑΠΗ για τη συμμετοχή τους, εκφράζοντας την πάγια θέση του ότι στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν τους οφείλουμε το σεβασμό, την αγάπη και  τη φροντίδα μας.
Ο Δήμος Αμαρουσίου –σημείωσε- παρά τις δύσκολη  οικονομική συγκυρία, βρίσκεται στο πλευρό σας και μέσα από το ΚΑΠΗ και τις άλλες δομές του, προσφέρει όλες εκείνες τις υπηρεσίες που έχετε ανάγκη, ώστε να νοιώθετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
Αναγνωρίζοντας – πρόσθεσε- την αξιέπαινη συνδρομή των εθελοντών μας,που σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ άλλοτε αναγκαία και χρήσιμη, τους τιμούμε ως μία μικρή ένδειξη αναγνώρισης για την κοινωνική προσφορά τους, μέσα από την μετάδοση της γνώσης και της εμπειρίας προς τα μέλη του ΚΑΠΗ. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε θερμά για την προσφορά τους στην πόλη και τους πολίτες του Αμαρουσίου.                               


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης απένειμε τιμητικούς επαίνους:
– Από το πρόγραμμα «Μαθαίνω Ελληνικά», στις κες Ευαγγελία Παναγιωτάκη, Ελένη Καραμπέτσου και Ελευθερία Αναγνώστου.
– Από το Τμήμα Αγγλικών, στον κο Γιώργο Δεδούση και στις κες Έλλη Καταχανά και  Βικτωρία Καλογεροπούλου.
– Από το Τμήμα Γαλλικών, στην κα Σοφία Κοντοπούλου
– Από το Τμήμα Ζωγραφικής, στην κα Έφη Μανιάτη. Παράλληλα απονεμήθηκαν και οι έπαινοι στα μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν στην ομαδική έκθεση της 2ας Οκτωβρίου 2012.


Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κος Νικόλαος Κάββαλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία και αξία του εθελοντισμού, ιδιαίτερα υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες. Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κος Νικόλας Αλεπούς, η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ κα Ρένα Χαλιώτη και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης.


Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι ομάδες από τα τμήματα των παραδοσιακών και μοντέρνων χορών, ενώ τη βραδιά έκλεισε με τραγούδια το τμήμα της Χορωδίας.                  
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ομάδες λειτουργούν, στο πλαίσιο της δράσης του Τμήματος Εργοθεραπείας του ΚΑΠΗ.           


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο