Τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Αμαρουσίου για την ανεκτίμητη προσφορά τους στο συνάνθρωπο τίμησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ενώ βραβεύσει εθελοντή αιμοδότη για την πολυετή προσφορά του.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ενώ παραδίδει την τιμητική πλακέτα στον Υπεύθυνο του Γραφείου Εθελοντισμού Κ. Νταλούκα.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τους Αντιδημάρχους Ν. Αλεπού, και Ν. Πέππα, και το δημοτικό σύμβουλο Ν. Κάββαλο.Ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Ν. Αλεπούς, ενώ παραδίδει τον έπαινο σε εθελόντρια αιμοδότρια.Οι δημοτικοί σύμβουλοι Ε. Κατσιγιάννης, και Δ. Σμυρνής, κατά τη βράβευση εθελόντριας αιμοδότριας.


Με έπαινο αναγνώρισης για τη σημαντική προσφορά τους και την έως τώρα συμμετοχής τους στις εθελοντικές αιμοδοσίες του Δήμου τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τους εθελοντές αιμοδότες που με συνέπεια τα τελευταία χρόνια ενισχύουν τη δημοτική τράπεζα αίματος προσφέροντας την ελπίδα στους συνανθρώπους τους που δίνουν τη μάχη με τη ζωή.


Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμή των 700 εθελοντών αιμοδοτών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους σημείωσε: «ο σημερινός έπαινος αποτελεί την ελάχιστη συμβολική αναγνώριση της ανεκτίμητης προσφοράς τους στις εθελοντικές αιμοδοσίες του Δήμου Αμαρουσίου. Χωρίς τη δική τους ευρεία συμμετοχή και ανιδιοτελή προσφορά, όπως και των εθελοντών ιατρών, καμία από τις πρωτοβουλίες εθελοντικής αιμοδοσίας που σταθερά κατά τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου δεν θα είχε αποδώσει ώστε σήμερα να έχουμε στη διάθεσή μας μία σημαντική τράπεζα αίματος προς χρήση από τους δημότες και κατοίκους της πόλης μας σε κάθε περίπτωση ανάγκης για τη σωτηρία της ζωής τους». Και προσέθεσε: «Σε μια εποχή όπου επικρατεί ο ατομικισμός και η ιδιοτέλεια, με το παράδειγμά τους αναδεικνύουν και δίνουν νόημα σε αξίες όπως η αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Η εθελοντική προσφορά τους στον συνάνθρωπο αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα για μια κοινωνία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Με την ενέργειά τους αυτή κρατούν άσβεστη την ελπίδα όσων χρειάζονται αίμα».


Καλώντας η πράξη αυτή ανθρωπιάς να βρει και νέους μιμητές ανάμεσα στους συμπολίτες μας, ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό του Πολυιατρείου, της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου αλλά και το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» που σταθερά στηρίζουν της εθελοντικές αιμοδοσίες για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Δήμου. Ευχαριστίες απηύθυνε και στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Αμαρουσίου για την πολύ καλή συνεργασία, επισφραγίζοντάς την με την απονομή τιμητικής πλακέτας στον Υπεύθυνο του Γραφείου, δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Νταλούκα.


Ακολούθησε η απονομή των επαίνων στους εθελοντές αιμοδότες από το Δήμαρχο Αμαρουσίου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Νικόλας Αλεπούς, Νικόλαος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γιώργος Ιατρίδης, Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο