Τους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης στο πλαίσιο των Γιορτών Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή 150 παιδιών, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Εκατό πενήντα (150) αθλητές και αθλήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου συμμετείχαν  στους φετινούς Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης που διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των Γιορτών Αθλητισμού που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μία ακόμη επιτυχημένης αθλητικής χρονιάς.

Τα παιδιά από τους Δήμους Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Λυκόβρυσης- Πεύκης, Παλλήνης, Κηφισιάς και Χαλανδρίου αγωνίστηκαν σε τρία αγωνιστικά στυλ κολύμβησης: Ελεύθερο, Ύπτιο, Πρόσθιο, καθώς και στα 4χ50 μέτρα Ελεύθερο. Η χρονομέτρηση των αγώνων πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.)

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος μετά το πέρας των αγώνων απένειμε μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές και διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, συγχαίροντας τα για την προσπάθεια τους.

Οι αθλητές από το Δήμο Χαλανδρίου κέρδισαν 8 χρυσά, 6 αργυρά, 3 χάλκινα, από το Δήμο Αμαρουσίου 6 χρυσά, 5 αργυρά, 4 χάλκινα, από το Δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης 2 χρυσά, 3 αργυρά, 5 χάλκινα, από το Δήμο Ηρακλείου 1 χρυσό, 1 αργυρό, από το Δήμο Κηφισιάς 1 αργυρό και από το Δήμο Παλλήνης 1 αργυρό.

Την προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών στο Δήμο Αμαρουσίου είχαν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Βιβή Τούντα, Μαρία Παράσχου και Μαρία Καλμπένη, ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης των αγώνων είχε το Τμήμα Αθλητικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμαρουσίου.

Την αγνωστική προσπάθεια των παιδιών παρακολούθησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας, ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Καρλαύτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.

Επίσης  εκ μέρους του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης παραβρέθηκε η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κα Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη και ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Καρίμπας, ενώ εκ μέρους του Δήμου Χαλανδρίου παραβρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Κιούσης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά το εθελοντή γιατρό κ. Βασίλη Σωτηρόπουλο για την παρουσία του στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων για την ασφάλεια των κολυμβητών και κολυμβητριών και τον οδηγό του Δημοτικού Ασθενοφόρου κ. Χρήστο Καραβάνα.

 

Σχετικά αρχείαΤους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης στο πλαίσιο των Γιορτών Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή 150 παιδιών, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης_1


Τους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης στο πλαίσιο των Γιορτών Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή 150 παιδιών, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης_2


Τους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης στο πλαίσιο των Γιορτών Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή 150 παιδιών, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης_3


Τους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης στο πλαίσιο των Γιορτών Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή 150 παιδιών, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο