Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και το προσωπικό του Δημοτικού Πολυϊατρείου ευχαριστεί η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή για τη διεύρυνση του αντιφυματικού εμβολιασμού και στα ιδιωτικά σχολεία της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Η Εράσμειος Ελληνογερμανική Σχολή με επιστολή της ευχαριστεί και συγχαίρει τον  Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν στη θωράκιση της υγείας των παιδιών, με αφορμή τη διεύρυνση του αντιφυματικού εμβολιασμού που διενεργεί ο Δήμος Αμαρουσίου και στα ιδιωτικά σχολεία της πόλης.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:
«Κύριε Δήμαρχε,
Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία σας να διευρύνετε τον αντιφυματικό εμβολιασμό και στα ιδιωτικά σχολεία του Αμαρουσίου, δείχνοντας την ευαισθησία σας σε θέματα που αφορούν στη θωράκιση της υγείας των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον υπεύθυνο του Δημοτικού Πολυϊατρείου ιατρό ορθοπαιδικό κ. Αντώνιο Παρτσινέβελο, την υπεύθυνη του προγράμματος κα. Σεβαστή Καίτη, την παιδίατρο κα. Φλώκου Αναστασία και την επισκέπτρια υγείας κα Μαρκοπούλου Μάγια για την άριστη συνεργασία μας και την εξαιρετική μεταχείριση των εμβολιασθέντων μαθητών μας.
Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στο έργο σας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο