Το νέο κατάστημα της αλυσίδας αρτοποιείων «Απολλώνιο» στο Μαρούσι εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας αρτοποιείων «Απολλώνιο» στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, σε μία προσπάθεια να δείξει τη στήριξη της Διοίκησης του Δήμου στις νέες επιχειρηματικές προσπάθειες που συμβάλλουν στην τόνωση της αγοράς και στην καταπολέμηση της ανεργίας στην πόλη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην τελετή των εγκαινίων του νέου καταστήματος στη συμβολή των οδών Ερμού και Βασιλίσσης Όλγας, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία στελεχών της διοίκησης της εταιρίας, των υπαλλήλων του νέου παραρτήματος και πλήθους περαστικών, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, έστειλε μήνυμα υπέρ του «επιχειρείν» στην πόλη σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για κάθε νέα επιχειρηματική προσπάθεια.

«Στηρίζουμε τους επιχειρηματίες της πόλης μας και κάθε νέα επένδυση στην αγορά της πόλης μας είναι ενθαρρυντική. Ευχόμαστε κερδοφόρα δραστηριοποίηση για το νέο κατάστημα της αλυσίδας αντίστοιχη με την επιτυχημένη διαδρομή και των άλλων δύο παραρτημάτων της στην πόλης μας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

 

 

Σχετικά αρχείαΤο νέο κατάστημα της αλυσίδας αρτοποιείων «Απολλώνιο» στο Μαρούσι εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Το νέο κατάστημα της αλυσίδας αρτοποιείων «Απολλώνιο» στο Μαρούσι εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Το νέο κατάστημα της αλυσίδας αρτοποιείων «Απολλώνιο» στο Μαρούσι εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3


Το νέο κατάστημα της αλυσίδας αρτοποιείων «Απολλώνιο» στο Μαρούσι εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_4


Το νέο κατάστημα της αλυσίδας αρτοποιείων «Απολλώνιο» στο Μαρούσι εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_5


Το νέο κατάστημα της αλυσίδας αρτοποιείων «Απολλώνιο» στο Μαρούσι εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_6

Μετάβαση στο περιεχόμενο