Το να «νοιάζεσαι» είναι EASY… Σας περιμένουμε στο Golden Hall!

Print Friendly, PDF & Email

«Νοιάζομαι…είναι Easy»

Ο Δήμαρχος   Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης ήταν και είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.  Η συμμετοχή του σε αυτή την δράση μαζί με τον ραδιοφωνικό σταθμό Easy 97.2 – ANTENNA MUSIC και την έμπρακτη στήριξη από το  Golden Hall, έδωσαν  μεγάλη χαρά στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ένωσαν  λοιπόν  τις δυνάμεις τους και στήριξαν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη δράση που υλοποιείται για πρώτη φορά  «Νοιάζομαι…είναι Easy».

Σήμερα πραγματοποιήθηκε μία απλή αλλά σημαντική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Golden Hall, στο Μαρούσι όπου έδωσαν το παρόν τους πάρα πολλοί γονείς με τα παιδιά τους που χάρηκαν για την σπουδαία αυτή προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου. Πέρασαν ευχάριστα για αρκετές ώρες και ένοιωσαν ζεστασιά, πράγμα ιδιαίτερα σπουδαίο στην δύσκολη εποχή μας.

 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος σε αυτή την καινοτόμα δράση του Δήμου μας ανέφερε ότι: 

«H οργανωμένη κοινωνία προάγει τους βασικούς όρους της κοινωνικής συνύπαρξης και το είδος μιας  κοινωνικότητας άξια  λόγου.

Σε μια τέτοια κοινωνία προέχει η θέση των παιδιών, η προάσπιση των αναγκών τους και η διασφάλιση της σωματικής και ψυχικής τους υγείας.

 

Το παιχνίδι είναι βασική τους ανάγκη και η συνάντησή μας αποτελεί προσπάθεια αλληλεγγύης και ενεργούς δέσμευσης,  που αναλαμβάνεται από πολίτες προσανατολισμένους στο κοινό καλό. Δίχως παρόμοιες δεσμεύσεις αποδυναμώνεται  η έννοια της ισότητας.

Στον ιστορικό χρόνο και τον κοινωνικό χώρο που κινούμαστε,  το ανθρώπινο πρόσωπο του καθενός μας αποτελεί την εξασφάλιση της συνέχειας του ανθρώπινου γένους βάσει αρχών μιας ορθά δομημένης πολιτείας».

Σας περιμένουμε καθημερινά από τις 10.00 έως τις 21.00, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ισόγειο του Golden Hall για να “νοιαστείτε” και εσείς μαζί μας,  φέρνοντας καινούρια ή μεταχειρισμένα πράγματα,  παιχνίδια, σχολικά και γραφική ύλη σε καλή κατάσταση για τα  παιδιά. Μια δράση από τον Easy 97.2 και το Golden Hall, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.
 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η κ. Ειρήνη Μαρία Χαλιώτη Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Αμαρουσίου, η κ. Δόμνικα Σκρέτα, Διευθύντρια Marketing και Επικοινωνίας του Easy 97,2 η κ. Ρενάτα Τσαούση, Διευθύντρια του Golden Hall και η κ. Νόρα Δανηλάτου  Media & Events Coordinator Golden HalΙ.

Ευχαριστούμε τέλος για την υποστήριξη τον φωτορεπόρτερ κ. Βασίλη Κουτρουμάνο και τον δημοσιογράφο – αναλυτή διεθνούς ποδοσφαίρου και υποθέσεων, κ. Μάνο Σταραμόπουλο

 

Το να «νοιάζεσαι» είναι EASY… Σας περιμένουμε στο Golden Hall!

 

Σχετικά αρχεία



Το να «νοιάζεσαι» είναι EASY… Σας περιμένουμε στο Golden Hall! (1)


Το να «νοιάζεσαι» είναι EASY… Σας περιμένουμε στο Golden Hall! (2)


Το να «νοιάζεσαι» είναι EASY… Σας περιμένουμε στο Golden Hall! (3)


Το να «νοιάζεσαι» είναι EASY… Σας περιμένουμε στο Golden Hall! (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο