Το Μαρούσι στήριξε το έργο της ΜΚΟ «Αποστολή» φιλοξενώντας τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της Ομάδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μικτής Τύπου

Print Friendly, PDF & Email

Στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης Αγίου Θωμά, παρόντων του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, του εκπροσώπου του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, δημοσιογράφων και εκκλησιαστικών στελεχών διεξήχθη φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της Ομάδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μικτής Τύπου, με στόχο τη συλλογή τροφίμων για τα συσσίτια του μη κυβερνητικού φιλανθρωπικού οργανισμού της Εκκλησίας της Ελλάδος «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο της φιλοξενίας των τελικών αγώνων του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την ανάδειξη Πρωταθλητή και Κυπελλούχου για τη σεζόν 2017 – 2018.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, απένειμε στον Μακαριώτατο, στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους στην καταπολέμηση της κρίσης αλλά και για το φιλανθρωπικό τους έργο.

Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ανέφερε: «Με χαρά φιλοξενούμε σε αυτό το αθλητικό στολίδι της πόλης μας έναν αγώνα που πέρα από την ευχαρίστηση της αναμέτρησης έχει και θετικό πρόσημο για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Το Μαρούσι και η αυτοδιοίκηση βρίσκεται στο πλευρό πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στο φιλανθρωπικό έργο της ΜΚΟ «Αποστολή» και ενισχύουν τις δράσεις της».

Την πλακέτα έλαβε εκ μέρους του Μακαριωτάτου ο εκπρόσωπός του στην εκδήλωση και Υπεύθυνος της Ομάδας Καλαθοσφαίρισης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Δρ. Σεβαστιανός Ανδρεάδης, Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Ο κ. Ανδρεάδης, μίλησε για την τιμή που νιώθουν τα μέλη της Ομάδας όταν μέσα από το παιχνίδι ενισχύουν το έργο της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη Μικτή Ομάδα Δημοσιογράφων για τη συνεργασία και τον όμορφο αγώνα.

Καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου έξω από το γήπεδο συλλέγονταν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και παραδόθηκαν στη ΜΚΟ «Αποστολή».

Παρόντες ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος, Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Καρλαύτης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και πρώην Δήμαρχος Πεύκης Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος.

 

Σχετικά αρχείαΤο Μαρούσι στήριξε το έργο της ΜΚΟ «Αποστολή» φιλοξενώντας τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της Ομάδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μικτής Τύπου_1


Το Μαρούσι στήριξε το έργο της ΜΚΟ «Αποστολή» φιλοξενώντας τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της Ομάδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μικτής Τύπου_2


Το Μαρούσι στήριξε το έργο της ΜΚΟ «Αποστολή» φιλοξενώντας τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ της Ομάδας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μικτής Τύπου_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο