Το διήμερο Φεστιβάλ “Discover Dogs” χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Το διήμερο φεστιβάλ κυνοφιλίας, μάθησης, χαράς και δημιουργίας, υπό τον τίτλο “Discover Dogs”, που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου στη HELEXPO MAROUSSI, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης.

Το πρωτοποριακό αυτό φεστιβάλ είχε ως στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των κηδεμόνων και φίλων του σκύλου σε θέματα ποιότητας ζωής, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων υποχρεώσεων και καθημερινότητας.

Καλωσορίζοντας στο Μαρούσι τους μικρούς, μεγάλους, κηδεμόνες και φίλους του σκύλου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξήρε την πρωτοβουλία των διοργανωτών και δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη της Διοίκησης στις προσπάθειες που προάγουν τη φιλοζωία και την αρμονική συμβίωση.   
« Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει την προσπάθεια του κου Βασίλη Γουλιέλμου που πρωτοστατεί στις συναντήσεις των φιλόζωων στο Μαρούσι.
Η πόλη μας είναι πρωτοπόρος Δήμος στα θέματα προστασίας των αδέσποτων ζώων και πιστοποιείται κάθε χρόνο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τη διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Αθηνών.    

 Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους φιλόζωους τόσο της πόλης μας, όσο και όλης της χώρας και να στηρίζουμε την πεποίθηση ότι η υιοθεσία ενός αδέσποτου ζώου είναι πράξη πολιτισμού» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.            

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, οι γονείς είχαν την ευκαιρία να εισάγουν τα παιδιά τους στην ευγενή έννοια της φιλοζωίας μέσα από μια σειρά βιωματικών, ψυχαγωγικών δράσεων, ενώ ειδικοί αναφέρθηκαν ενδελεχώς στους τρόπους για την ευζωία των αγαπημένων μας φίλων.

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης κ. Γουλιέλμος ευχαρίστησε θερμότατα το Δήμαρχο Αμαρουσίου για τη συμπαράσταση και τη χορηγία της αιγίδας του Δήμου Αμαρουσίου στο διήμερο φεστιβάλ και τον συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες του και τα φιλοζωικά του αισθήματα.         

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη.              

 

Σχετικά αρχείαΤο διήμερο Φεστιβάλ “Discover Dogs” χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (1)


Το διήμερο Φεστιβάλ “Discover Dogs” χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (2)


Το διήμερο Φεστιβάλ “Discover Dogs” χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (3)


Το διήμερο Φεστιβάλ “Discover Dogs” χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (4)


Το διήμερο Φεστιβάλ “Discover Dogs” χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (5)


Το διήμερο Φεστιβάλ “Discover Dogs” χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης (6)

Μετάβαση στο περιεχόμενο