Το χαρμόσυνο άγγελμα της Αναστάσεως του Κυρίου γιόρτασε η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου με εκατοντάδες πιστούς στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να συμβολίσει την Ανάσταση και αναγέννηση της Ελλάδας.

Το χαρμόσυνο άγγελμα της Αναστάσεως του Κυρίου γιόρτασε η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου με τους εκατοντάδες πιστούς που παρακολούθησαν την Αναστάσιμη Ακολουθία στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Σε ατμόσφαιρα χαράς, αισιοδοξίας και ελπίδας η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου συνέρρευσαν μαζί με εκατοντάδες πιστούς στην Μητρόπολη για να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη και λαμπρότερη γιορτή της Χριστιανοσύνης.

Το μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και οι θερμές ευχές του για υγεία και αγάπη σε κάθε οικογένεια μεταφέρθηκαν από άκρη σε άκρη της πόλης μας μαζί με την ευχή η Ανάσταση του Θεανθρώπου να συμβολίσει την Ανάσταση και αναγέννηση της Ελλάδας.  

Στην Αναστάσιμη Λειτουργία παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Επαμ. Γαρδέλης, Βασ. Κόκκαλης, Σπ. Σταθούλης, Ρ. Χαλιώτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευ. Κάββαλος, Νικ. Πέππας, Μ. Διακολιού και Κ. Ψάλτη, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΤην Ανάσταση γιόρτασε η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο