Το χαρμόσυνο άγγελμα της Αναστάσεως του Κυρίου γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με εκατοντάδες πιστούς στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Print Friendly, PDF & Email

Το χαρμόσυνο άγγελμα της Αναστάσεως του Κυρίου γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τους εκατοντάδες πιστούς που παρακολούθησαν την Αναστάσιμη Ακολουθία στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρούσι, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Σε ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας που εκπέμπει το μήνυμα της Αναστάσεως, ο κ. Πατούλης με την οικογένεια του, με μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου και εκατοντάδες πιστοί που συνέρρευσαν στην Μητρόπολη για να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη και λαμπρότερη γιορτή της Χριστιανοσύνης άναψαν τη λαμπάδα τους με το ανέσπερο φως της Αναστάσεως και αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές.   

 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μαζί με τις θερμές ευχές του για υγεία, αγάπη και χαρά σε κάθε οικογένεια, ευχήθηκε «η Ανάσταση του Κυρίου να συμβολίσει τη λύτρωση και την αναγέννηση της πατρίδας μας».

 

Σχετικά αρχείαΤο χαρμόσυνο άγγελμα της Αναστάσεως του Κυρίου γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με εκατοντάδες πιστούς στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο