Τις ευχαριστίες τους εκφράζουν το 1ο και το 6ο Γενικό Λύκειο Αμαρουσίου προς το Δήμο για τις εργασίες επισκευής και συντήρησης στα σχολεία τους

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες τους εκφράζουν με επιστολές τους προς το Δήμο Αμαρουσίου οι Διευθύνσεις του 1ου και του 6ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου για την έμπρακτη ανταπόκριση της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου στα αιτήματά τους για επισκευές και εργασίες συντήρησης στα σχολεία τους αλλά και για την άριστη συνεργασία.


Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής του 6ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου Αντώνιος Παλόγος, ευχαριστεί για την άμεση και έμπρακτη ανταπόκριση στα αιτήματα που ετέθησαν υπόψη της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου σχετικά με θέματα υλικοτεχνικής υποδομής και συντήρησης του κτιριακού συγκροτήματος.


Στην ίδια επιστολή επισημαίνονται, επίσης, η πολύ καλή συνεργασία με τους εμπλεκομένους καθώς και η αποτελεσματικότητα στη διεκπεραίωση των απαραίτητων εργασιών.


Αντίστοιχα, ο Διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου Κωνσταντίνος Δημογέροντας, ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για επισκευή της μπασκέτας στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο