Τις δεξιότητες που απέκτησαν στη Yoga και στο Pilates παρουσίασαν στο κοινό, οι σπουδαστές των προγραμμάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Τις δεξιότητες που απέκτησαν τη χρονιά που πέρασε κατά την παρακολούθηση των προγραμμάτων εναλλακτικής γυμναστικής, Yoga και Pilates του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, παρουσίασαν οι συμμετέχοντες στη διάρκεια των επιδείξεων που πραγματοποιήθηκαν με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των φετινών προγραμμάτων.

Ασκήσεις Pilates παρουσίασαν τα μέλη των τμημάτων αρχαρίων και προχωρημένων. Οι αθλούμενοι εξάσκησαν τις δεξιότητες τους, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα ευλυγισίας, μυϊκής ενδυνάμωσης και αντοχής με ασκήσεις με μπάλες, λάστιχα και όργανα πίεσης που χρησιμοποιούν για την εκγύμνασή τους.

Σειρά είχε η επίδειξη Yoga που ξεκίνησε με τον χαιρετισμό Surya Namaskar, ακολούθησε η πρακτική της Hatha Yoga, που περιλαμβάνει έναν συνδυασμό από σωματικές στάσεις (Αsanas), επηρεασμένες από την τεχνική της Sanjeevani Kriya Yoga. Στη συνεχεία οι συμμετέχοντες παρουσίασαν τη Yoga Dance Salutation, την πύρινη αναπνοή Kapalabhati, ολοκληρώνοντας την επίδειξή τους με τον χαιρετισμό Namaste.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, να ευχαριστεί το κοινό για την παρουσία του αλλά και να συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για τις προσπάθειες και τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους.

Παρών στις επιδείξεις ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πέππας.

 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπα από τις επιδείξεις των τμημάτων εναλλακτικής γυμναστικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. (1)


Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των τμημάτων εναλλακτικής γυμναστικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. (2)


Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των τμημάτων εναλλακτικής γυμναστικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. (3)


Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των τμημάτων εναλλακτικής γυμναστικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. (4)


Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των τμημάτων εναλλακτικής γυμναστικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. (5)


Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των τμημάτων εναλλακτικής γυμναστικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. (6)


Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των τμημάτων εναλλακτικής γυμναστικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. (7)


Στιγμιότυπα από τις επιδείξεις των τμημάτων εναλλακτικής γυμναστικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. (8)

Μετάβαση στο περιεχόμενο