Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, για το 2023, έκοψε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Μία υγιή, ελπιδοφόρα και δημιουργική χρονιά, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους εργαζόμενους, τους εκπροσώπους Συλλόγων και Φορέων της πόλης και τους Δημότες που παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη κοπή της πίτας του Δήμου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δήμαρχος σε μία σύντομη αναφορά του σημείωσε το σημαντικό έργο της Δημοτικής Αρχής των προηγούμενων τριών ετών και τόνισε τις προτεραιότητες για το 2023 που αφορούν στη συνέχιση αναβάθμισης υποδομών και υπηρεσιών, καθώς και στην επιτάχυνση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ήδη από το 2022.

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, ευλόγησαν ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος Κύριλλος και οι Αρχιμανδρίτες Νικάνωρ Καραγιάννης, Τιμόθεος Κατάρας.

Η εκδήλωση κοπής πίτας του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Τις ευχές τους για το νέο έτος απηύθυναν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η Γενική Γραμματέας, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Επιτροπών του Δήμου, οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Ο Δήμαρχος ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη Αμπατζόγλου έσπασε παραδοσιακά το ρόδι στην είσοδο του Δημαρχείου μαζί με τον Μαρουσιώτη αθλητή των special Olympics Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο