Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των μελών του ΚΑΠΗ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν με  αγάπη και σεβασμό 

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΚΑΠΗ, στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του ΚΑΠΗ αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2017.

Ανταλλάσοντας εγκάρδιες ευχές με τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά  για το Νέο Έτος, ο κ. Πατούλης μίλησε με επαινετικά λόγια για το έργο που συντελείται στη «φωλιά αγάπης» του ΚΑΠΗ για τους ανθρώπους που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε είναι οι γονείς μας. «Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν προσφέροντάς τους την αγάπη και το σεβασμό μας» υπογράμμισε, εκφράζοντας παράλληλα θερμές ευχαριστίες   στην Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, τα μέλη του Δ.Σ. τους εθελοντές, αλλά και την Ομάδα Αγάπης για την σημαντική προσφορά έργου, ώστε όλα τα μέλη να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες.

Την εκδήλωση διάνθισε μελωδικά η Μικτή Χορωδία του ΚΑΠΗ, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Νόρας Νασιμπιάν, παρουσία επίσης του Αντιδημάρχου Σπύρου Σταθούλη, της Αντιδημάρχου Ρένας Χαλιώτη, της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα και των Δημοτικών Συμβούλων Ελένης Βλάχου, Πέτρου Κόνιαρη και Κατερίνας Ιωάννου.

 

Σχετικά αρχείαΤην Πρωτοχρονιάτικη πίτα των μελών του ΚΑΠΗ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των μελών του ΚΑΠΗ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των μελών του ΚΑΠΗ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των μελών του ΚΑΠΗ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_4


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των μελών του ΚΑΠΗ έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_5

Μετάβαση στο περιεχόμενο