Την πρόοδο και τις δεξιότητες τους στο τζούντο επέδειξαν οι μικροί αθλητές στους αγώνες που διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου με την ευκαιρία της λήξης της φετινής αθλητικής χρονιάς

Print Friendly, PDF & EmailΟ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Ν. Πέππας, ανάμεσα στον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, κριτή Ν. Χεκήμογλου, τον προπονητή των παιδιών Α. Γεωργακίλα, και τα παιδιά σε αναμνηστική φωτογραφία.Στιγμιότυπα από τις προσπάθειες των μικρών μαθητών στη διάρκεια της διαγωνιστικής διαδικασίας.Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Ν. Πέππας, απονέμοντας τις βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες.


 


Στο άθλημα του τζούντο για την απόκτηση ζώνης διαγωνίστηκαν τα 60 παιδιά, Δημοτικού και Γυμνασίου, που συμμετέχουν στα προγράμματα τζούντο του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο των γιορτών Αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος με τη λήξη της φετινής αθλητικής χρονιάς. Τις προσπάθειες των παιδιών, ανάμεσα στους γονείς και συγγενείς, χειροκρότησε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Νίκος Πέππας, που τα συνεχάρη και εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.


Λίγο πριν την έναρξη των επιδείξεων, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Πέππας, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση, συγχαίροντας τους γονείς που ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα ταλέντα τους, ενώ τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου.


Οι μικροί αθλητές διαγωνίστηκαν ενώπιον του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, κριτή Νίκου Χεκήμογλου, και του προπονητή τους ʼρη Γεωργακίλα.


Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την απονομή βεβαιώσεων συμμετοχής στους αγώνες τόσο από το Δήμο Αμαρουσίου όσο και από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο.


Στην αθλητική εκδήλωση παραβρέθηκε, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών Δημήτρης Σμυρνής. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο