Την εξέλιξη των έργων διαπλάτυνσης της Σωρού που θα αλλάξουν την όψη και τις συνθήκες κυκλοφορίες στην οδό, επέβλεψε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο εργοτάξιο της οδού Σωρού μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δ. Σμυρνή, και τον υπεύθυνο εργολάβο, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών.


 


Τα έργα διάνοιξης του πρώτου τμήματος της οδού Σωρού επέβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε στο σημείο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Σμυρνή, τον υπεύθυνο εργολάβο, τα συνεργεία, και αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες.


Το έργο που σε πρώτη φάση περιλαμβάνει τη διάνοιξη της οδού Σωρού από το ύψος της Λεωφ. Κηφισίας έως το ύψος της οδού Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, σε επόμενη φάση περιλαμβάνει τη διαμόρφωση και διαπλάτυνση της. Προϋπόθεση για να μπορέσει να προχωρήσει η επόμενη φάση του έργου είναι να ολοκληρωθούν οι καθαιρέσεις – παραχωρήσεις και οι μεταφορές των δικτύων από μέρους των οργανισμών κοινής ωφέλειας.


Η διαπλάτυνση του υπόλοιπου τμήματος της οδού Σωρού είναι ενταγμένη σε έργο ύψους 2 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει, επίσης, έργα διαμόρφωσης στις οδούς Αγ. Αθανασίου, Κονίτσης καθώς και του κοινόχρηστου χώρου όπου μέχρι πρότινος στεγάζονταν τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου.


Με την ευκαιρία της επίβλεψης των έργων διάνοιξης επί της οδού Σωρού ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανέφερε: «Με τα έργα βελτίωσης της οδού Σωρού δημιουργούμε συνθήκες για ασφαλέστερη κυκλοφορία πεζών και οδηγών και αναβαθμίζουμε την όψη της περιοχής. Ως Διοίκηση θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην έναρξη της δεύτερης φάσης του έργου και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν».


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο