Την έναρξη των εμβολισμών στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής θα ευλογήσει αύριο 30/10/2012 ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος

Print Friendly, PDF & Email

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών υλοποιεί εκστρατεία Παιδικού Εμβολιασμού για παιδιά ανασφάλιστων γονέων και γονέων χρονίως ανέργων, καθώς και για παιδιά που ζουν στην Ελλάδα χωρίς καμία ιατρική παρακολούθηση από 27 Αυγούστου 2012, σε πέντε εμβολιαστικούς σταθμούς της Αθήνας – στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και στα τέσσερα παραρτήματά του στους Δήμους Ίλιου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Ηλιούπολης και Ηρακλείου.


Αύριο Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012 ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στη Σεβαστουπόλεως 113 και ώρα 11:00 και θα ακολουθήσουν οι εμβολιασμοί τις επόμενες μέρες σε όλα τα παραρτήματα.


Μετά τη δίμηνη καταγραφή των εμβολιαστικών αναγκών από εθελοντές παιδιάτρους του ΙΣΑ που πραγματοποιήθηκε τόσο στα 5 παραρτήματα όσο και στο κεντρικό Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, έχουμε την τιμή αύριο, να ευλογήσει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος την έναρξη της εμβολιαστικής εκστρατείας στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής Σεβαστουπόλεως 113, 3ος όροφος.


Πιστεύουμε ότι οι εμβολιασμοί πρέπει να γίνονται με έναν πιστοποιημένο τρόπο, μέσα σε χώρους αδειοδοτημένους και ελεγμένους για τους οποίους υπάρχει άδεια λειτουργίας και εκτέλεσης ιατρικών πράξεων. Επειδή εικόνες τριτοκοσμικών εμβολιασμών  δεν αρμόζουν στην Ελλάδα της Ευρώπης του 2012, πρέπει όλοι να συμβάλουμε να λυθούν τα προβλήματα της Υγείας.


Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην έναρξη των εμβολιασμών, στην οποία θα αναφερθούμε και στις περαιτέρω δράσεις της εμβολιαστικής εκστρατείας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής σε ενήλικες και παιδιά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο