Τιμητική βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον προπονητή της Ομάδα Πυγμαχίας Αμαρουσίου Ν. Ανδρεάδη για την σημαντική προσφορά του στον αθλητισμό και την αμέριστη στήριξή του στο σύλλογο

Print Friendly, PDF & Email

Τιμητικό βραβείο απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου κ. Νίκος Ανδρεάδης, ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής προσφοράς του στον αθλητισμό και της αμέριστης στήριξής του στο τοπικό σύλλογο πυγμαχίας.

Ο κ. Ανδρεάδης επισκέφθηκε το Δήμαρχο Αμαρουσίου στο γραφείο του στο Δημαρχείο, μετά την ολοκλήρωση με μεγάλη επιτυχία του 4ου Κυπέλου Πυγμαχίας «ΑΜΑΡΥΣΙΑ», που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα, αλλά και ξένων αθλητών.

Ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για την στήριξή του στη διοργάνωση του Κυπέλλου και του ευχήθηκε από καρδιάς την ευόδωση κάθε προσπάθειάς του.            

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τον συνεχάρη για τις διακρίσεις των αθλητών του και του εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο του συλλόγου.   

 

Σχετικά αρχείαΤιμητική βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον προπονητή της Ομάδα Πυγμαχίας Αμαρουσίου Ν. Ανδρεάδη για την σημαντική προσφορά του στον αθλητισμό και την αμέριστη στήριξή του στο σύλλογο

Μετάβαση στο περιεχόμενο