Τιμητική βράβευση της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.Α. για την άνοδό της στην Α2 κατηγορία από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Με τις ευχές μας, αλλά κυρίως με τις πράξεις μας, του χρόνου την ίδια περίοδο να βραβεύουμε την ομάδα μας για την άνοδο της στo «μεγάλο σαλόνι» του μπάσκετ

 

Σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και υπερηφάνειας για την άνοδο της Μαρουσιώτικης ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου (Γ.Σ.Α) στην Α2 κατηγορία, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησε του παίκτες, τους παράγοντες και τους προπονητές, το βράδυ της Τρίτης 30 Μαΐου 2017.

Υπό το θερμότατο ζωηρό χειροκρότημα των Δημοτικών Συμβούλων και των πολιτών που βρίσκονταν στην αίθουσα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη έναν -έναν τους παίκτες και τους άλλους συντελεστές της ομάδας, εκφράζοντας τη στήριξη της πόλης του Αμαρουσίου στην προσπάθειά τους και ευχόμενος η επόμενη βράβευση του χρόνου να γίνει με αφορμή την άνοδο της ομάδας στο «μεγάλο σαλόνι» της Α1 κατηγορίας.

«Το Μαρούσι έχει συνδέσει την ιστορία του με τις λαμπρές σελίδες που έχει γράψει ο Γ.Σ.Α.
Με σοβαρότητα, σταθερότητα και ενότητα πετύχαμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, και σήμερα βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τη μεγάλη κατηγορία της Α1.
Συνεχίζουμε ενωμένοι για να φέρουμε το Μαρούσι εκεί που του αξίζει. Η θέση του είναι στο «μεγάλο σαλόνι» του μπάσκετ.
 Όποια ομάδα και εάν είμαστε, η ομάδα του Γ.Σ.Α. είναι πρώτη και πάνω από όλες για το Μαρούσι. Με τις ευχές μας, αλλά κυρίως με τις πράξεις μας, του χρόνου την ίδια περίοδο να βραβεύουμε την ομάδα μας για την άνοδό της στο «μεγάλο σαλόνι της Α1»
υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, όταν ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Α , τη «μεγάλη ψυχή» του Συλλόγου και του μπάσκετ, τον κ. Κώστα Κουτσούκο, τονίζοντας: «Αγαπάμε την πόλη μας, αγαπάμε τον Γ.Σ.Α. και θα είμαστε κοντά σας να ενισχύουμε την προσπάθειά σας και να επιβραβεύουμε τις επιτυχίες σας.»                             

Εμφανώς συγκινημένος ο κ. Κουτσούκος μίλησε για την επιτυχία της ομάδας μπάσκετ, που όπως ανέφερε έκανε για άλλη μια φορά περήφανη την πόλη. Ευχαρίστησε από καρδιάς τον  κ. Πατούλη για την υποστήριξή του και ζήτησε από τους φιλάθλους να βρίσκονται κοντά στην ομάδα τη νέα σεζόν,   ώστε η παραμονή της στην Α2 κατηγορία να είναι ένας μικρός σταθμός αναμονής πριν την επιστροφή στο «μεγάλο σαλόνι» της Α1.

 

Σχετικά αρχείαΤιμητική βράβευση της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.Α. για την άνοδό της στην Α2 κατηγορία από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου_1


Τιμητική βράβευση της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ.Α. για την άνοδό της στην Α2 κατηγορία από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο