Τιμητική βράβευση για τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου από την Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας

Print Friendly, PDF & Email

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου βράβευσε η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας κατά την ειδική εκδήλωση και στο πλαίσιο του Ετήσιου Σεμιναρίου Διαιτητών Α1 και Α2 κατηγορίας, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου βραβεύτηκε τόσο για τη στήριξή του στις δράσεις της Ομοσπονδίας αλλά και για την προαγωγή του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης γενικότερα από τον πρώην διεθνή Διαιτητή Καλαθοσφαίρισης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΟΔΚΕ Χρυσόστομο Σχινά.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την τιμή και σημείωσε την πρόοδο που έχει πραγματοποιηθεί στο Μαρούσι τα τελευταία χρόνια στον τομέα του Αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ με νέες υποδομές όπως το εμβληματικό κλειστό Γήπεδο τύπου μπαλόνι στο Ζεκάκειο Σχολείο, όσο και με την αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών χώρων που φιλοξενούν τις δραστηριότητες κορυφαίων Αθλητικών Συλλόγων της χώρας και των Μαρουσιωτών πολιτών.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, του Προέδρου της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας Παντελή  Ελευθεριάδη, του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιου και εκπροσώπων του Ελληνικού κοινοβουλίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο