Τιμητική βράβευση από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου των μελών του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν με αξιόλογα έργα στην 7η Αναδρομική Έκθεση της Ομάδας Ζωγραφικής του ΚΑΠΗ

Print Friendly, PDF & Email

Με την απονομή από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου  των αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής στα μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν στην 7η Αναδρομική Έκθεση της Ομάδας Ζωγραφικής και τη βράβευση με τιμητική πλακέτα της εθελόντριας ζωγράφου Έφης Μανιάτη, που επί 16 συναπτά έτη διδάσκει το μάθημα της ζωγραφικής στα μέλη του ΚΑΠΗ, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η έκθεση στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του ΚΑΠΗ, αίθουσα εκδηλώσεων  του Δημαρχείου.

Με θέμα: «Ταξίδι Στο Τότε και στο Τώρα», 52 συμμετέχοντες /ουσες εξέθεσαν 201 έργα στην αναδρομική έκθεση της περιόδου από το 2007 έως σήμερα. Τα έργα είναι εμπνευσμένα από το παλιό και σύγχρονο Μαρούσι και αποτυπώνουν πάνω στο μουσαμά με λάδι, συναισθήματα, χαρές, λύπες και βιώματα των δημιουργών τους. Ο  Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνεχάρη από καρδιάς τα μέλη ΚΑΠΗ, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τα τόσα αξιόλογα έργα που φιλοτέχνησαν, εξήρε την πολυετή προσφορά της εθελόντριας δασκάλας Έφη Μανιάτη και εκπρόσωπο των μελών του ΚΑΠΗ στο Δ.Σ. και υπογράμμισε την αμέριστη υποστήριξη του στο σημαντικό έργο που παράγεται στο ΚΑΠΗ.

Θερμό χαιρετισμό στα μέλη του ΚΑΠΗ απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η Αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας και η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Βουρλάκη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κατερίνα Ιωάννου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Γιάννης Νικολαράκος, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Σπύρος Μπόγδανος, τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Βάλια Χριστακοπούλου, Ανδρομάχη Τσουκαλά ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Ζαπαντιώτης και οι Χρήστος Κυριακόπουλος, Λία Παπαγιαννάκη.

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο