Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων Γυμνασίου-Λυκείου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: Όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια για να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τους νέους μας

Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων Γυμνασίου-Λυκείου, τιμής ένεκεν για την αμέριστη στήριξή του στα σχολεία των Αναβρύτων.

Τον τιμητικό έπαινο παρέλαβε εκ μέρους του Δημάρχου, η Δημοτική Σύμβουλος, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, κατά την καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης των μαθητών/τριών του Πρότυπου ΓΕΛ Αναβρύτων.

Στο χαιρετισμό της η κα Χαλιώτη μετέφερε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στους μαθητές και στις μαθήτριες για την αποφοίτησή τους από το Πρότυπο ΓΕΛ Αναβρύτων και τις εγκάρδιες ευχές του για την ευόδωση των στόχων τους. Παράλληλα, εξέφρασε στα μέλη του Συλλόγου τις θερμές ευχαριστίες του για την τιμητική αυτή προσφορά και σημείωσε:

« Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σας στέλνει την αγάπη του και τις εγκάρδιες ευχές του, με την υπόσχεση ότι στέκεται δίπλα σας, στους μαθητές, στην εκπαιδευτική κοινότητα και στον αξιόλογο σύλλογο του ιστορικού σχολείου των Αναβρύτων. Όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια για να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τους νέους μας.»

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε εκ μέρους του Συλλόγου η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Ελένη Σωτηροπούλου, παρουσία της Ταμίας κας Νατάσας Παπαλοπούλου.

Στην εκδήλωση αποφοίτησης χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Λυκειάρχης κ. Λεωνίδας Μάτζος, ο Πρόεδρος της Δ/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του ΙΓΕ κ. Νίκος Θυμάκης, παρουσία    μαθητών και μαθητριών, γονέων και εκπρόσωπων του Συλλόγου αποφοίτων.

 

Σχετικά αρχείαΤιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων Γυμνασίου-Λυκείου_1

 


Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων Γυμνασίου-Λυκείου_2

 


Τιμητική πλακέτα απένειμε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών του Πρότυπου Σχολείου Αναβρύτων Γυμνασίου-Λυκείου_3

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο