Τη συνέχιση των έργων υποδομής στην περιοχή του Σωρού προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κότου «Ο Άγιος Ελευθέριος»

Print Friendly, PDF & Email

Τη συνέχιση των έργων υποδομής στην περιοχή του Σωρού προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του  Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κότου «Ο Άγιος Ελευθέριος».

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο π. Νικόλαος του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου.    

Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης μετά τις εγκάρδιες ευχές του για το νέο έτος στους παριστάμενους, επικεντρώθηκε στην περάτωση των έργων επί της οδού Σωρού, υπογραμμίζοντας ότι αντίστοιχα έργα θα υλοποιηθούν και στα άλλα τμήματα της οδού.
Παράλληλα ανέφερε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η ένταξη της περιοχής Σωρού- Τύμβος- Μαρμαράδικα στο σχέδιο πόλης, ενώ όραμα και επιδίωξή μας σημείωσε είναι η περάτωση των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας  στο Σωρό και γενικότερα σε όλη την πόλη μέχρι το τέλος της τρέχουσας θητείας της Δημοτικής Αρχής. Συνεχάρη επίσης το Δ.Σ. του Συλλόγου για τη φιλανθρωπική δράση του και την προσφορά του στον πολιτισμό της πόλης.   

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Νησιώτης αναφέρθηκε στη αρμονική συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου και της Διοίκησης του Δήμου, υπογραμμίζοντας ότι στο διάστημα αυτό πολλά προβλήματα λύθηκαν, ενώ σε κάποια άλλα δρομολογείται η λύση τους.                           

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης, Γεώργιος Ζήκος , και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Λέκκα, και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

 

Σχετικά αρχείαΤη συνέχιση των έργων υποδομής στην περιοχή του Σωρού προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κότου «Ο Άγιος Ελευθέριος» (1)


Τη συνέχιση των έργων υποδομής στην περιοχή του Σωρού προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κότου «Ο Άγιος Ελευθέριος» (2)


Τη συνέχιση των έργων υποδομής στην περιοχή του Σωρού προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κότου «Ο Άγιος Ελευθέριος» (3)


Τη συνέχιση των έργων υποδομής στην περιοχή του Σωρού προανήγγειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κότου «Ο Άγιος Ελευθέριος» (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο