Τη συνδρομή του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλη, στον τομέα της Υγείας ζήτησε ο Παλαιστίνιος Δήμαρχος της πόλης Βέιζ Ομάρ Ν. Σαμπάρνα

Print Friendly, PDF & Email

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, επισκέφτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βέιζ Ομάρ της Νομαρχίας Χεβρώνας της Παλαιστίνης Νάσρι Σαμπάρνα, παρόντων στελεχών της Διοίκησης του Δήμου, στο πλαίσιο επίσκεψης στο Δημαρχείο όπου, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των κατοίκων της Παλαιστίνης και τις ελλείψεις σε βασικό εξοπλισμό σε επίπεδο πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Στη διάρκεια των συνομιλιών του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με τον Παλαιστίνιο ομόλογό του, έγινε αναφορά στις δύσκολες συνθήκες ζωής και καθημερινότητας που βιώνουν οι κάτοικοι στην Παλαιστίνη από το καθεστώς στρατιωτικής διοίκησης του Ισραήλ.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, και με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών αναφέρθηκε στην ανθρωπιστική βοήθεια του Ι.Σ.Α προς την Παλαιστίνη σε περιόδους έξαρσης, δηλώνοντας πρόθυμος σε κάθε άλλη περίσταση και σε όποιο άλλο επίπεδο να στηρίξει τον λαό της Παλαιστίνης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Νάσρι Σαμπάρνα, αναφέρθηκε στα προβλήματα σε επίπεδο λειτουργίας που αντιμετωπίζουν στον Δήμο κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα προγράμματα για την αντιμετώπιση του φόβου που βιώνουν τα μικρά παιδιά αλλά και στο Κέντρο Υγείας που έχουν δημιουργήσει στην περιοχή. Στο σημείο αυτό, ο Παλαιστίνιος Δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε επίπεδο εξοπλισμού των ιατρείων του νοσοκομείου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, και Δημήτρης Καρλαύτης, όπως, επίσης, ο καθηγητής Δρ. Αντνάν Σεχαντέχ, εκπρόσωπος του Συλλόγου Παλαιστινιακή Παροικία.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Δήμαρχο της πόλης Βέιζ Ομάρ Νάσρι Σαμπάρνα.


Στιγμιότυπο από τη διάρκεια της συνάντησης.


Στιγμιότυπο από την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων ανάμεσα στις δύο πλευρές. (2)


Στιγμιότυπο από την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων ανάμεσα στις δύο πλευρές. (1)

Μετάβαση στο περιεχόμενο