Τη στήριξή του στην προσπάθεια πρόληψης κατά του καπνίσματος μετέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συμμετέχοντας στην εκδήλωση για την παρουσίαση του μαθητικού τετραδίου «Μαθαίνω να μην καπνίζω»

Print Friendly, PDF & Email

Στην παρουσίαση του μαθητικού τετραδίου «Μαθαίνω να μην καπνίζω», με αφορμή της Ημέρας κατά του Καπνίσματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στηρίζοντας την εκστρατεία πρόληψης κατά της βλαβερής αυτής συνήθειας. Τιμώμενα πρόσωπα της ημέρας ήταν η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Βορείων Προαστίων Μαριάννα Βαρδινογιάννη, και η Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος – ΒΙΟΧΑΛΚΟ Αλεξάνδρα Στασινοπούλου, για την πολυετή υποστήριξή τους στις εκπαιδευτικές δράσεις κατά του καπνίσματος SmokefreeGreece.

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στην εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν το Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας και το Ερευνητικό Εργαστήρι George D. Behrakis της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας με την ευκαιρία της Ημέρας Κατά του Καπνίσματος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Πατούλης, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: «Μαθαίνουμε τα παιδιά μας να μην καπνίζουν. Τα εκπαιδεύουμε ώστε να υιοθετούν υγιεινές συνήθειες και να τις κάνουν τρόπος ζωής. Στοχευμένες προσπάθειες όπως αυτές που εκκινούν από τα σχολεία μας και με πρεσβευτές σημαντικές προσωπικότητες, συμβάλλουν προς τη σωστή κατεύθυνση για μια ζωή χωρίς τσιγάρο».

 

 

Σχετικά αρχείαΤη στήριξή του στην προσπάθεια πρόληψης κατά του καπνίσματος μετέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συμμετέχοντας στην εκδήλωση για την παρουσίαση του μαθητικού τετραδίου «Μαθαίνω να μην καπνίζω» (1)


Τη στήριξή του στην προσπάθεια πρόληψης κατά του καπνίσματος μετέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συμμετέχοντας στην εκδήλωση για την παρουσίαση του μαθητικού τετραδίου «Μαθαίνω να μην καπνίζω» (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο