Τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο προάστιο της Εκάλης

Print Friendly, PDF & Email

Με λαμπρότητα και τη συμμετοχή πλήθους πιστών εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο προάστιο της Εκάλης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης παρέστη στον Μεθεόρτιο Αρχιερατικό Εσπερινό και συνόδευσε μαζί με τους παριστάμενους τη λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιερής Εικόνας της Πολιούχου της Εκάλης.

Με την επιστροφή της πομπής στο Ναό, ο κ. Πατούλης αντάλλαξε εορταστικές ευχές με τους Ιερείς και τους πιστούς και δέχθηκε τις θερμές ευχές τους για την ονομαστική εορτή της συζύγου του κας Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη, επικεφαλής του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ , Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστη επίσης ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος.     

 

Σχετικά αρχείαΤη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο προάστιο της Εκάλης (1)


Τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο προάστιο της Εκάλης (2)


Τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο προάστιο της Εκάλης (3)


Τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης τίμησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο προάστιο της Εκάλης (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο