Τη χορευτική παράσταση των παιδιών των προγραμμάτων χορού του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ταξίδεψαν τους θεατές τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή των παραδοσιακών χορών, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης», με την ευκαιρία λήξης των φετινών προγραμμάτων.

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, περισσότερα από 300 παιδιά  των νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνάσιων της πόλης έδωσαν μία μουσικοχορευτική παράσταση, με σταθμούς στη Μακεδονία, στην Αρκαδία, στα Κύθηρα, στην Κεφαλονιά, στη Νάξο, στη Κρήτη.
Στο φινάλε της γιορτής όλα τα τμήματα μαζί χόρεψαν το Συρτό «Η Τράτα μου η Κουρελού», αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τα παιδιά για την όμορφη παρουσία τους στην παράσταση, συγχαίροντας παράλληλα και τους γονείς για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά για την εμπιστοσύνη τους στα Τμήματα Αθλητισμού του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Νικόλαος Πέππας και ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρης Καρλαύτης.

Την ευθύνη και τη διδασκαλία των παιδικών τμημάτων παραδοσιακού χορού είχαν οι καθηγητές Έφη Ρογκάκου, Σταύρος Καρλής, Νατάσσα Θανοπούλου και Δήμητρα Λουλακά.

 

Σχετικά αρχείαΤη χορευτική παράσταση των παιδιών των προγραμμάτων χορού του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης_1


Τη χορευτική παράσταση των παιδιών των προγραμμάτων χορού του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο