Θετική η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για συμμετοχή στην 23η Εθελοντική Αιμοδοσία

Print Friendly, PDF & Email

Με 154 φιάλες αίματος ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 23η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) για την ενίσχυση της  Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Περισσότεροι από 180 εθελοντές αιμοδότες, μεταξύ των οποίων και εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του Δήμου, αφιέρωσαν λίγα λεπτά από το χρόνο τους και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ζωής και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών, από το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, συγκεντρώθηκαν 154 φιάλες αίματος για την ενίσχυση της Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Τη διεξαγωγή της 23ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 11 και 12 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, επέβλεψε η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη μαζί με την Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Κατερίνα Ιωάννου.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ κου Γιώργου Πατούλη, η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο, καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Φλέμινγκ» και τους εργαζόμενους στον Οργανισμό για την επιτυχή διεξαγωγή της αιμοδοσίας.           

Την αιμοληψία και αυτή τη φορά πραγματοποίησε κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Φλέμιγκ.
Κάθε εθελοντής αιμοδότης εφοδιάζεται με την κάρτα εθελοντή αιμοδότη του Υπουργείου Υγείας που του εξασφαλίζει σε περίπτωση ανάγκης μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους συγγενείς του.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για την ευγενική χορηγία τους τις επιχειρήσεις: 

  1. Coca-cola 3E, Λεωφόρος Κηφισίας 60, Μαρούσι
  2. Apollonion Bakery Patisserie, Βασ. Σοφίας 26-28, Μαρούσι
  3. Γεύση Παραδοσιακή, Μητροπόλεως 33, Μαρούσι
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε. Χατζηαντωνίου 9-11 & Δημητρίου Ράλλη, Μαρούσι, και την κυρία Αρβανιτάκη Ελένη.

 

Σχετικά αρχείαΘετική η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για συμμετοχή στην 23η Εθελοντική Αιμοδοσία (1)


Θετική η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για συμμετοχή στην 23η Εθελοντική Αιμοδοσία (2)


Θετική η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για συμμετοχή στην 23η Εθελοντική Αιμοδοσία (3)


Θετική η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για συμμετοχή στην 23η Εθελοντική Αιμοδοσία (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο