«Θερμό ευχαριστώ» προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Διοίκηση, το σύλλογο διδασκόντων και τους μαθητές/τριες του ΕΠΑΛ Αναβρύτων για την αμέριστη συμπαράσταση στην προσπάθεια αναβάθμισης της επαγγελματικής εκπαίδευσης

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζουν με επιστολή τους η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αναβρύτων κα Δήμητρα Σωτηροπούλου, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές/ριες του σχολείου για την άμεση ανταπόκριση στη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του ΕΠΑΛ Αναβρύτων και ειδικότερα για τη χορηγία δώδεκα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Με αφορμή την πρόσφατη χορηγία σας προς το σχολείο μας δώδεκα ηλεκτρονικών υπολογιστών νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας στα αιτήματα που έχουμε απευθύνει και στο παρελθόν στις αρμόδιες υπηρεσίας του Δήμου σας και που αφορούν στη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου μας.

Το ΕΠΑΛ Αναβρύτων αναβαθμίστηκε εσχάτως καθώς είναι πλέον ένα θεματικό σχολείο και έχει εγγράψει για το σχολικό έτος 2017 – 2018 όλους τους μαθητές της Β΄ Αθήνας που ενδιαφέρονται για τον τομέα της Γεωπονίας με αποτέλεσμα να έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των μαθητών μας. Ήταν λοιπόν, αναγκαία η οργάνωση ενός νέου εργαστηρίου πληροφορικής για την κάλυψη των μαθησιακών αναγκών των μαθητών μας και χάρη σε εσάς υλοποιήθηκε εγκαίρως.

Δοθείσης της ευκαιρίας οφείλουμε επίσης, να αναγνωρίσουμε ότι ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Κατσιγιάννης ήδη από το προηγούμενο έτος έχει συνεισφέρει ιδιαιτέρως θετικά στην αναμόρφωση του σχολείου μας, ανταποκρινόμενος πάντοτε αποτελεσματικά στα αιτήματά μας. Χάρη στην αντικατάσταση για παράδειγμα παλιών κουφωμάτων αξιοποιήθηκαν τρεις αίθουσες, οι οποίες παρέμειναν κλειστές επί πολλά έτη και φέτος θα φιλοξενήσουν τους νέους μα μαθητές.

Εκτιμούμε, επομένως, δεόντως το γεγονός, ότι με την αμέριστη συμπαράστασή σας συνεισφέρετε εμπράκτως στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και ευελπιστούμε σύντομα το σχολείο μας με τη στήριξή σας, να αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς μεταξύ των σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια Δήμητρα Σωτηροπούλου                                                                       Ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ Αναβρύτων                                                                      Οι μαθητές/ τριες του ΕΠΑΛ Αναβρύτων»

Μετάβαση στο περιεχόμενο