«Θερμό ευχαριστώ» προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την άμεση επίλυση ζητήματος, που αφορούσε την ασφαλή διέλευση των παιδιών από και προς τον Παιδικό Σταθμό Πολυδρόσου

Print Friendly, PDF & Email

Σε επιστολή του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη ο κ. Αναστάσιος Τσώκος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την ανταπόκριση των υπηρεσιών του Δήμου και την άμεση επίλυση του προβλήματος, αναφορικά με την ασφαλή διέλευση των παιδιών από και προς τον Παιδικό σταθμό Πολυδρόσου.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

«Αγαπητέ Δήμαρχε,

ΤΗΝ 24/11/2015 με εξώδικη Δήλωση –Αναφορά-Καταγγελία με ΑΠ 059430 γνωστοποίησα στο Δήμο – Γραφείο Δημάρχου ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε οι γονείς του Παιδικού Σταθμού Πολυδρόσου επί της οδού Φραγκοκλησιάς 84, όσον αφορά την ασφαλή διέλευση από και προς το σταθμό με τα παιδιά μας.

Με χαρά διαπίστωσα ότι ο Δήμος ανταποκρίθηκε άμεσα και όλες οι υπηρεσίες σας μερίμνησαν ώστε το πρόβλημα να λυθεί.

Χαίρομαι ειλικρινά που ο Δήμος ανταποκρίνεται άμεσα στα προβλήματα των δημοτών του και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω εσάς προσωπικά, καθώς  και όλους τους Δημοτικούς Υπαλλήλους, τους συνεργάτες σας και τους Δημοτικούς Συμβούλους που ασχολήθηκαν με το πρόβλημα και έκαναν ότι ήταν απαραίτητο για να δοθεί λύση.»                    

Μετάβαση στο περιεχόμενο