Θερμό «ευχαριστώ» από την «Ορθόδοξη Χριστιανική Γωνιά» και το «Σπίτι της Χριστιανικής Αγάπης» προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Σε ευχαριστήρια επιστολή το Δ.Σ. της «Ορθόδοξης Χριστιανικής Γωνιάς» και η «Διεύθυνση του «Σπιτιού της Χριστιανικής Αγάπης»  συγχαίρουν το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την ευαισθησία που επιδεικνύει σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, εκφράζοντας επίσης τις θερμές ευχαριστίες τους για την έμπρακτη συμπαράστασή του στο έργο του Ιδρύματος.        

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:
«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ορθόδοξης Χριστιανικής Γωνιάς» και η Διεύθυνση του «Σπιτιού της Χριστιανικής Αγάπης» σας συγχαίρουν για την ευαισθησία που επιδεικνύετε σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και την έμπρακτη συμπαράσταση σας προς αυτές και σας ευχαριστούν θερμά για την προσφορά προϊόντων τα οποία αξιοποιούνται στις καθημερινές ανάγκες των περιθαλπομένων μας.

Το «Σπίτι της Χριστιανικής Αγάπης» είναι ένας φιλανθρωπικός οίκος ευγηρίας με νόμιμη άδεια λειτουργίας, που αυτή τη στιγμή περιθάλπει 26 ηλικιωμένες κυρίες, δύο εκ των οποίων είναι τυφλές παρέχοντάς τους στέγη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, πνευματική και υλική τροφή και κυρίως αγάπη και στοργή. Επίσης φιλοξενεί και μία κοπέλα 37 ετών τυφλή με νοητική στέρηση παρέχοντας της όλα τα ανωτέρω.

Το ίδρυμα συνεχίζει το δύσκολο έργο του στηριζόμενο στον Κύριο μας και σε όλους εσάς που συμβάλλετε στη διατήρησή του.

Ευχόμαστε ο Κύριος να σας χαρίζει πλούσια πνευματικά και υλικά αγαθά, υγεία , χαρά μακροημέρευση και καλή δύναμη στο τόσο σημαντικό έργο που επιτελείτε.

Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ο.Χ.Γ.                                  Η Διευθύνουσα του Σ.

Φώτης Διαμαντής                                                         Γεωργία Τσολιά –Μανωλοπούλου»                                   

Μετάβαση στο περιεχόμενο