Θερμές ευχές για ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στους συμμετέχοντες μαθητές στο 10ο Αθλητικό Camp Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης εύχεται στους μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου που συμμετέχουν στο Αθλητικό Camp Δήμου Αμαρουσίου ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππα.


Την έναρξη του 10ου Αθλητικού Camp του Δήμου Αμαρουσίου χαιρέτησε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος βρέθηκε κοντά στους μαθητές που συμμετέχουν στην Α’ Περίοδο του Camp, επισκεπτόμενος τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.     


Περισσότερα από 300 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου από 18 έως 29 Ιουνίου (Α’ περίοδος) θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο επιστημονικό πρόγραμμα και με τη συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες όπως κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϋ, ποδόσφαιρο, Χαντ Μπολ, Τένις, Τοξοβολία, Γυμναστική, Παραδοσιακούς Χορούς, θεωρία και ιστορία αθλημάτων, Ταε Κβον Ντο, Τζούντο κ.α.


Ο κος Πατούλης εξέφρασε την χαρά του για την μεγάλη συμμετοχή των μαθητών στο Αθλητικό Camp, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του προς τους γονείς για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλουν τα προγράμματα και τις δράσεις του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου Αμαρουσίου.
«Σε μία δύσκολη εποχή για όλους, είμαστε ικανοποιημένοι που ως Δημοτική Αρχή μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης μας την ευκαιρία για ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι. Θα συνεχίσουμε σταθερά να είμαστε στο πλευρό της νέας γενιάς, προσφέροντας σε κάθε τομέα δράσης υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και στηρίζοντας έμπρακτα κάθε οικογένεια» σημείωσε ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης.


Τις θερμές ευχές του στα παιδιά για «Καλό Καλοκαίρι» έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας.


Η Β’ περίοδος του Αθλητικού Camp είναι από τις 2 έως 13 Ιουλίου 2012. Ακολουθεί η Γ’ περίοδος από 16 έως 27 Ιουλίου και η Δ’ περίοδος από 27 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου 2012.      
     
Οι εγγραφές για τις παραπάνω περιόδους συνεχίζονται στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητήριου (Αναξαγόρα και Κυπρίων Αγωνιστών). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 – 61.07.650

Μετάβαση στο περιεχόμενο