Θερμές ευχές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρό για την ονομαστική του εορτή και το νέο έτος

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και στενούς του συνεργάτες.Αναμνηστική φωτογραφία από την ονομαστική εορτή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρού.


«Χρόνια Πολλά» με υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και κάθε επιτυχία στο έργο του ευχήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στον Περιφερειάρχη Αττικής κο Γιάννη Σγουρό, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής και του νέου έτους.          


Ο κος Πατούλης μετέβη και εφέτος στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, όπως κάθε χρόνο, προκειμένου να ευχηθεί από κοντά στον κο Περιφερειάρχη. Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, ο κος Πατούλης δέχθηκε επίσης τις ευχές του κου Σγουρού και μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου για καλή επιτυχία στην προσπάθεια του και το 2014.  


Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κος Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τον κο Σγουρό και στενούς του συνεργάτες για ζητήματα που αφορούν στην υλοποίηση έργων υποδομών στο Μαρούσι, καθώς και για την πρόοδο των εργασιών της βιοκλιματικής ανάπλασης στο Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της πόλης, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο