Θερμές ευχαριστίες του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου προς τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών της πόλης για την έμπρακτη κοινωνική υποστήριξη και συμπαράσταση

Print Friendly, PDF & Email

Το Δ.Σ. του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.) ευχαριστεί θερμά τους φροντιστηριούχους της πόλης που επί σειρά ετών επιδεικνύουν κοινωνική ευαισθησία συμμετέχοντας ενεργά στο πρόγραμμα «δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης.   


Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, σε αυτή την περίοδο βαθιάς ύφεσης που διανύει η κοινωνία μας και που ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας έρχονται αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις της κρίσης, αναδύεται εντονότερη η ανάγκη για αλληλεγγύη και προσφορά.
Στόχος του Δήμου Αμαρουσίου ήταν και παραμένει η ανάπτυξη ενός ισχυρού δικτύου κοινωνικής υποστήριξης,  ώστε να μπορέσουμε να σταθούμε πλάι σε εκείνους που μας έχουν περισσότερο ανάγκη.


Στο πλαίσιο αυτό, τα κάτωθι φροντιστήρια της πόλης μας, προσφέροντας θέσεις δωρεάν φοίτησης στα τμήματα τους, έδωσαν την ευκαιρία σε μαθητές που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν κοινωνικο-οικονομικές, να καλύψουν μέρος των εκπαιδευτικών τους αναγκών.


Ευχαριστούμε θερμά:


Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης:

ΑΚΑΔΗΜΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, e-ΔΡΑΣΗ, ΝΟΗΣΗ, ΟΡΟΣΗΜΟ, ΠΡΩΤΕΥΟΝ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΩΘΗΣΗ


Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών:


AXON, ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, EUROSTUDIES, ΚΑΛΟΒΡΕΝΤΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ, ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ-ΣΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΣΤΡΑΣ, ΠΑΤΕΛΗ ΑΝΝΑ, ΡΕΙΣΗΣ-ΜΠΙΡΗΣ, ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο