Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το Σύλλογο «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα» για το αίσιο τέλος, παρά τις δυσκολίες, της ένταξης, ρυμοτόμησης και κύρωσης της πράξης εφαρμογής της περιοχής «Κάτω Σωρός –Τύμβος- Μαρμαράδικα»

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή του ο Σύλλογος « Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα» εκφράζει προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη θερμές ευχαριστίες για την επιτυχή ολοκλήρωση της ένταξης, ρυμοτόμησης και κύρωσης της πράξης εφαρμογής της περιοχής « Κάτω Σωρός-Τύμβος – Μαρμαράδικα», που ανοίγει πλέον το δρόμο για την αξιοποίηση των περιουσιών.   

«Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος και κράτησε 12 χρόνια, όπου εσείς ήσασταν πάντα στην πρώτη γραμμή κοντά μας και ετοιμοπόλεμος, όταν και όπου χρειαζόταν για να υπερασπιστείτε το δίκιο των πολιτών σας…
Σας ευχαριστούμε, επίσης, για τον Άνθρωπο Γιώργο Πατούλη που γνωρίσαμε και για την ανιδιοτελή βοήθεια που προσφέρατε σε μέλη μας όταν σας ζητήθηκε… Δήμαρχε, Γιώργο Πατούλη, που πλέον είσαι μέσα στην καρδιά μας, σε ευχαριστούμε»,
αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή, που υπογράφουν εκ μέρους του Δ.Σ., η Πρόεδρος κα Λίζα Τρύφωνος και η Γεν. Γραμματέας κα Σοφία Κατσουλάκου.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:  

«Αγαπητέ μας Δήμαρχε,

 

Το Δ.Σ., τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, σας ευχαριστούν εσάς και τους συνεργάτες σας, για «το δώρο ζωής» που μας κάνατε, να γίνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, κύριοι της περιουσίας μας με την ένταξη, ρυμοτόμηση και κύρωση της πράξης εφαρμογής, της περιοχής «Σωρός-Μαρμαράδικα» στο σχέδιο πόλεως.

Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, και κράτησε 12 χρόνια, όπου εσείς ήσασταν πάντα στην πρώτη γραμμή, κοντά μας και ετοιμοπόλεμος, όταν και όπου χρειαζόταν, για να υπερασπιστείτε το δίκιο των πολιτών σας!

Δεν έχουμε λόγια κύριε Δήμαρχε για να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, αλλά, έχουμε μνήμη, όπου έχει καταγραφεί με ανεξίτηλα γράμματα, το όνομά σας, όπως και το όνομα του Αντιδημάρχου σας, κ. Κώστα Ρώτα, του κ. Νίκου Πέππα, της κ. Ρένας Χαλιώτη, του κ. Δημήτρη Καρλαύτη, του κ. Δημήτρη Σμυρνή, του κ. Νώντα Γαρδέλη κ.α., που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκαν δίπλα μας και προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μας βοηθήσουν!

Σας ευχαριστούμε επίσης, για τον Ανθρωπο Γιώργο Πατούλη που γνωρίσαμε, και για την ανιδιοτελή βοήθεια που προσφέρατε σε μέλη μας, όταν σας ζητήθηκε!

Σαν Πρόεδρος του Συλλόγου, επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω, πολλές ευχές από τα απλά μέλη μας, για εσάς και την οικογένειά σας, και τον Αντιδήμαρχό σας κ. Κώστα Ρώτα.

 

 

 

Κύριε Δήμαρχε, ο αγώνας που δώσατε δεν ήταν εύκολος!  Οι αντιξοότητες πολλές, και οι συνθήκες και τα συμφέροντα εναντίον σας!

Και όμως!  Εσείς τα καταφέρατε!  Η ιστορία της ένταξης της περιοχής μας στο σχέδιο, ξεκινάει από το 1976, και πάντα μόλις πήγαινε να τελειώσει, όλοι, έκαναν πίσω!  Εσείς όμως δεν δειλιάσατε!  Το φτάσατε μέχρι το τέλος, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά που θα μπορούσατε να έχετε, και δικαιωματικά σας ανήκει!

Συνεχίστε μπροστά για τους πολίτες σας, και να ξέρετε, ότι οι ευχές μας θα είναι η ασπίδα σας, σε όλα τα εμπόδια που τυχόν θα αντιμετωπίσετε!

Δήμαρχε Γιώργο Πατούλη, που πλέον είσαι μέσα στην καρδιά μας, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!

 

Λίζα Τρύφωνος                                   Σοφία Κατσουλάκου

   Πρόεδρος                                  Γεν. Γραμματέας»

 

 

                  

Μετάβαση στο περιεχόμενο