Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από την Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την παραχώρηση λεωφορείου, με σκοπό την μετακίνηση των  παιδιών προς και από την κατασκήνωση στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.    

Ειδικότερα, στην επιστολή που υπογράφουν ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Κοκόρας και ο Γραμματέας κ. Αλέξανδρος Πετράς αναφέρεται:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Εκ μέρους της Ένωσης Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος, σας ευχαριστούμε πολύ για την παραχώρηση, εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου, της χρήσης μεγάλου λεωφορείου με ζώνες ασφαλείας, την Πέμπτη 03/08/2017 και το Σάββατο 12 /08 /2017, με σκοπό τη μετακίνηση των κατασκηνωτών παιδιών ΑμεΑ που καταρτίζονται ή φοιτούν στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα και στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, αντιστοίχως, προς και από τον κατασκηνωτικό χώρο της Ε’ Κατασκήνωσης στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

Να είστε πάντα Καλά!»

Μετάβαση στο περιεχόμενο