Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αναβρύτων Αμαρουσίου «Άγιος Δημήτριος» για την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

Print Friendly, PDF & Email

Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων Αμαρουσίου «Άγιος Δημήτριος» ευχαριστεί εκ μέρους των κατοίκων της γειτονιάς (Κτήμα Βορρέ) το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδα Γαρδέλη, την Αντιδήμαρχο κα Ρένα Χαλιώτη και το συντονιστή του έργου της Διοίκησης κ. Δημήτρη Καρλαύτη, καθώς επίσης τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, που με τη συνδρομή τους και τις κατάλληλες εισηγήσεις βοήθησαν στην απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Κιλελέρ και Αλ. Παπαναστασίου.

Στην επιστολή που υπογράφουν η Πρόεδρος κα Βασιλική Σκότη και ο Γραμματέας κ. Γεώργιος Δούκας υπογραμμίζεται επίσης ότι «Η υπόσχεση του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη στις αρχές του 2015 στα γραφεία του Συλλόγου μας για την απομάκρυνση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας εφ’ όσον αποδειχθεί παράνομη, έγινε πραγματικότητα».

Μετάβαση στο περιεχόμενο