Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Διευθύντρια του 2ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη εκφράζει η Διευθύντρια του 2ου Γενικού Λυκείου Αμαρουσίου, φιλόλογος κα Μπρή για τη βοήθεια που παρείχε ο Δήμος Αμαρουσίου στους μαθητές που συμμετείχαν σε διαγωνισμό λήμματος της Wikipedia για τη συλλογή πληροφοριών και τη δωρεάν παραχώρηση των εκδόσεων του. Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

«Ομάδα μαθητών του σχολείου μας πήρε μέρος σε διαγωνισμό λήμματος της  Wikipedia και έλαβε τιμητική διάκριση για τη συμμετοχή της. Στην ομάδα συμμετείχαν οι: Ατσώνιος Μανώλης, Μοδέ Νικολέττα, Μοστράτος Σπύρος, Πετρούλια Κατερίνα, Πρόκου Κατερίνα και Τριανταφύλλου Καλλιρρόη. 

Το λήμμα που κατέθεσαν οι μαθητές έχει ήδη καταχωριστεί και μπορείτε να το αναζητήσετε με τη φράση: « Συνεισφορά των Μαρουσιωτών στην επανάσταση του 1821.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθεια που μας παρείχατε στη συλλογή των πληροφοριών και στη δωρεάν παραχώρηση των εκδόσεων του Δήμου ως βιβλιογραφία.

Και μόνο το γεγονός της διαδικασίας αναζήτησης πληροφοριών από έγκυρες πηγές για τους μαθητές μας, είναι ουσιαστικός και δημιουργικός τρόπος απόκτησης γνώσεων και καλλιέργεια της κριτικής ικανότητας. Συμβάλατε και σεις σε αυτό και για μια ακόμη φορά σας ευχαριστούμε.»                   

Μετάβαση στο περιεχόμενο