Θέματα καθημερινότητας συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με ενεργούς πολίτες της γειτονιάς Λάκκα Κόττου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη συνάντηση με αντιπροσωπεία ενεργών πολιτών της γειτονιάς Λάκκα – Κόττου, παρόντων του Αντιδημάρχου Δ. Σμυρνή και του υπεύθυνου Κυκλοφορίας Γ. Ζήκου.


Αντιπροσωπεία των ενεργών πολιτών της γειτονιάς Λάκκα – Κόττου δέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο γραφείο του στο Δημαρχείου, παρουσία του Αντιδημάρχου κου Δημήτρη Σμυρνή και του υπεύθυνου της Κυκλοφορίας Αμαρουσίου κου Γιώργου Ζήκου.


Στη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη της αντιπροσωπείας ενημερώθηκαν από τη Δημοτική Αρχή ότι ικανοποιείται ένα δίκαιο αίτημα των κατοίκων, με την τοποθέτηση από την ερχόμενη εβδομάδα της σήμανσης προτεραιότητας στις κάθετες διασταυρώσεις με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, μετά την ψήφιση της σχετικής απόφασης από Δημοτικό Συμβούλιο, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη.


Στα αιτήματα των ενεργών πολιτών αναφορικά με τη μονοδρόμηση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, καθώς και την ανακατασκευή του οδοστρώματος των παράπλευρων και κάθετων οδών, η ανταπόκριση της Διοίκησης υπήρξε θετική, προκειμένου να δοθούν λύσεις που θα βελτιώνουν τη οδική ασφάλεια πεζών και οχημάτων.


Αφενός μεν, το θέμα της μονοδρόμησης της Εθνικής Αντιστάσεως θα προωθηθεί για να εξετασθεί από το μελετητή, Καθηγητή του Παν/μίου Πατρών κο Ευάγγελο Ματσούκη και αφετέρου, στο ζήτημα των ασφαλτοστρώσεων θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου το έργο να ενταχθεί σε μία από τις επόμενες εργολαβίες.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης αναφερόμενος στα σημαντικά έργα υποδομών που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην γειτονιά Λάκκα – Κόττου, έκανε μεταξύ άλλων ειδική αναφορά στην ολοκλήρωση της κατασκευής του αγωγού αποχέτευσης και στη σύνδεση των ιδιοκτησιών, καθώς και στο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην οδό Λευκών με την κατασκευή αγωγού ομβρίων και την ανύψωση του οδοστρώματος, ενώ προχωρεί και η ασφαλτόστρωση της οδού.
«Με τα σημαντικά αυτά έργα τελειώνει μία πολύχρονη ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής και αναβαθμίζεται η περιοχή της Λάκκα Κόττου. Είμαστε σε στενή συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους και τους ενεργούς πολίτες κάθε γειτονιάς, ακούμε τα αιτήματά τους και προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα καθημερινότητας, αλλά και να δρομολογούμε μόνιμες λύσεις σε ζητήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους. Με σχέδιο και όραμα για την πόλη μας επιδιώκουμε την αναβάθμιση κάθε γειτονιάς και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο