Θ. Αμπατζόγλου: «Οι Μαρουσιώτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, αλλά πρέπει να είναι και σύμμαχοί μας στο έργο καθαριότητας»

Print Friendly, PDF & Email

Εργασίες καθαριότητας και απολύμανσης σε όλους τους ανοικτούς  – κοινόχρηστους χώρους και τους κάδους απορριμμάτων & ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Οι Μαρουσιώτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, αλλά πρέπει να είναι και σύμμαχοί μας στο έργο καθαριότητας»

Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει με σταθερό προγραμματισμό τους καθαρισμούς και απολυμάνσεις σε όλα τα κοινόχρηστα σημεία του Δήμου Αμαρουσίου όπως τον σταθμό του ΗΣΑΠ, το εμπορικό κέντρο, τις πλατείες, τους δρόμους και τους κάδους απορριμμάτων & απολύμανσης, επιπλέον των δημοτικών κτιρίων, οχημάτων και του Αμαξοστασίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου λαμβάνει καθημερινή ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη που συντονίζει τις εργασίες και εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπηρεσίες καθαριότητας αναφέρει:

«Οι Μαρουσιώτες πρέπει να είναι σίγουροι πως οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου μας βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους και μέρα – νύχτα, με επαναλαμβανόμενους καθαρισμούς και απολυμάνσεις αγωνίζονται για την ασφάλεια και την υγιεινή της πόλης μας. Το Μαρούσι είναι μεγάλο, ωστόσο με το σωστό προγραμματισμό, καταφέρνουμε να καθαρίσουμε όλες τις γειτονιές και πρωτίστως τα πιο πολυσύχναστα σημεία τους που εγκυμονούν τους περισσότερους κινδύνους. Στον αγώνα αυτό πρέπει οι δημότες να είναι σύμμαχοί μας και να συμμορφώνονται με τον κανονισμό καθαριότητας, να αποφεύγουν την εναπόθεση κηπαίων ή ογκωδών απορριμμάτων σε μη προβλεπόμενες ώρες ή χωρίς πρότερη συνεννόηση με τις υπηρεσίες μας, καθώς επιβαρύνουν το έργο τους αυτές τις κρίσιμες ώρες».

Μετάβαση στο περιεχόμενο