Τα περίπτερα του 1ου Youth Festival Αμαρουσίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Print Friendly, PDF & Email

Τα περίπτερα του του 1ου Youth Festival Αμαρουσίου (πλατεία Αγ. Λαύρας) επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων (Κυριακή 4 Σεπτ).

Συγκεκριμένα ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο του Φεστιβάλ Γιάννη Ιωαννίδη είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τα παιδιά και νέους που συμμετείχαν στα διάφορα εργαστήρια και να γίνει αποδέκτης της ικανοποίησής τους τόσο για την πρωτοτυπία αλλά και για τη βιωματική εμπειρία σε πολλές θεματικές όπως Κεραμική, Καραγκιόζης, Προσκοπισμός, Ελληνικός Οδηγισμός.

Ο Δήμαρχος ακόμη επισκέφτηκε τα περίπτερα του Σικιαριδείου Ιδρύματος όπου αναπτύχθηκε εργαστήριο μαγειρικής, του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (ενημέρωση για τα προγράμματα Eurodesk, Erasmus και Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων), της Δημοτικής Ακαδημίας “Maroussi Digital Academy” της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Δέλτα Rescue, της ΕΠΑΨΥ και του ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ., ενώ κατά τη διάρκεια παρουσίας του στους χώρους του Φεστιβάλ είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί και με την Πρόεδρο του Σικιαριδείου Ιδρύματος Κορίνα Λιούτα, τον Αρχηγό του 3ου Σ.Π. Αμαρουσίου Νίκο Μπόγδανο, την Πρόεδρο του ΠΕ.Φι.ΠΟ. και Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ελληνικού Οδηγισμού Μαριάννα Ζερβάκη.

Παρόντες στην επίσκεψη του Δημάρχου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης και ο σύμβουλος του Δημάρχου για τα θέματα αδέσποτων Νικόλας Τακτικός.

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο