Τα μέλη του τίμησε το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει εγκάρδιο χαιρετισμό στα μέλη του ΚΑΠΗ, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Ν. Κάββαλος με τους Οδοντιάτρους που πραγματοποιούν τη δωρεάν οδοντοστοματολογική εξέταση στα μέλη του ΚΑΠΗ, στο πλαίσιο της πρόληψης και της προαγωγής της υγείας των πολιτών.


Γ. Πατούλης: Κάθε μέρα δείχνουμε στην πράξη την αγάπη και το σεβασμό μας σε αυτούς που μας μεγάλωσαν


Τα εκατοντάδες μέλη του τίμησε το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου,με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε στο κεντρικό ΚΑΠΗ.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξη του στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και στους οποίους οφείλουμε την ύπαρξή μας, βρέθηκε κοντά τους για να γιορτάσει μαζί τους την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, που στόχο έχει την αναγνώριση της συμβολής τους στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.


Απευθύνοντας εγκάρδιο χαιρετισμό στα παρευρισκόμενα μέλη του ΚΑΠΗ τόνισε:«Θέλουμε να είμαστε το ανάχωμα σ’ αυτούς που επιβουλεύονται το αναφαίρετο δικαίωμά σας σε αξιοπρεπή γηρατειά. Να είμαστε εμείς που θα σας προσφέρουμε την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια, όταν κάποιοι θα σας στερούν τη δυνατότητα ακόμη και να έχετε το φάρμακο ή το γιατρό σας. Θέλουμε να βρισκόμαστε κοντά σας και να σας προσφέρουμε δημιουργικές διεξόδους και επιλογές, ώστε να περνάτε το χρόνο σας χρήσιμα και εποικοδομητικά, ξεφεύγοντας έστω και για λίγες ώρες από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου μας με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων μας θα αποτελεί και στο μέλλον το δεύτερο σπίτι σας. Θα είναι η όαση στην έρημο της μίζερης και δύσκολης καθημερινότητας


«Οι πόρτες των κοινωνικών δομών του Δήμου μας -υπογράμμισε ο κος Πατούλης- θα είναι πάντα ανοικτές για τα μέλη του ΚΑΠΗ. Είναι αδήριτη ανάγκη να μην υπάρχει κανένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας που να αισθάνεται στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε πως η κοινωνία τον παραμελεί.
Ο Δήμος Αμαρουσίου με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης θα υποστηρίζει την Τρίτη Ηλικία και θα κάνουμε ότι εξαρτάται από εμάς για την καλύτερη διαβίωσή σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε, για να σας δείξουμε διακριτικά το σεβασμό μας για όλα όσα μας προσφέρετε μέχρι σήμερα και εξακολουθείτε να μας προσφέρετε και στο μέλλον.
»


Θερμές ευχές προς τα μέλη του ΚΑΠΗ απηύθυνε επίσης στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κος Νικόλαος Κάββαλος, με τη διαβεβαίωση ότι το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου θα βρίσκεται κοντά στα μέλη του, προσφέροντάς τους υπηρεσίες ποιότητας και δημιουργικές διεξόδους στον ελεύθερο χρόνο τους. 


Στο περιθώριο της εορταστικής εκδήλωσης, ο κος Πατούλης επισκέφθηκε με το κο Κάββαλο το χώρο όπου διεξάγεται για τα μέλη του ΚΑΠΗ η δωρεάν οδοντοστοματολογική εξέταση από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τις Οδοντιατρικές Σχολές Αθηνών και Θεσσαλονίκης,στο πλαίσιο της πρόληψης και της προαγωγής της υγείας των πολιτών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο