Τα μέλη του Κεντρικού ΚΑΠΗ γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

 Τηρώντας την παράδοση τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη, στην αίθουσα του Κεντρικού ΚΑΠΗ, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, στον οποίο επεφύλαξαν θερμή υποδοχή. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απευθύνοντας θερμές ευχές για τις εορτές της Αποκριάς, ανέφερε ότι  η σημερινή ημέρα δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να  ψυχαγωγηθούν και να χαμογελάσουν, υπογραμμίζοντας ότι είναι σημαντικό  παρά τη δύσκολη εποχή να μην χάνουμε το κουράγιο μας και να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, ενώ  αναφερόμενος στις  εξελίξεις του προσφυγικού – μεταναστευτικού σημείωσε:
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Νωρίτερα, ως Πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ βρεθήκαμε κοντά στους πρόσφυγες που διαμένουν προσωρινά στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ στον Πειραιά, παρέχοντας ιατρική βοήθεια και τρόφιμα και πραγματοποιώντας εμβολιασμούς  σε βρέφη, παιδιά και εφήβους. Μπροστά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση θα αναδείξουμε την ανθρωπιστική διάσταση του προβλήματος και θα στηρίξουμε με κάθε μέσον όλους όσους έχουν την ανάγκη μας.»

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε θερμή χειραψία με όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ, δεχόμενος τις εγκάρδιες ευχές τους.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας την αγάπη, το ενδιαφέρον και το σεβασμό του στα μέλη του ΚΑΠΗ, που παρά το δύσκολο πρόγραμμά  του πάντα βρίσκεται δίπλα τους.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν στην εκδήλωση απόλαυσαν τους μεζέδες και τα ποτά όπως επιβάλει το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, με χορό και τραγούδι από το χορευτικό συγκρότημά του ΚΑΠΗ και με τη συμμετοχή όλων των μελών.   

 

Σχετικά αρχείαΤα μέλη του Κεντρικού ΚΑΠΗ γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη _1


Τα μέλη του Κεντρικού ΚΑΠΗ γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη _2


Τα μέλη του Κεντρικού ΚΑΠΗ γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη _3


Τα μέλη του Κεντρικού ΚΑΠΗ γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη _4

Μετάβαση στο περιεχόμενο