Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Print Friendly, PDF & Email

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου τιμώντας τους ήρωες του ’21, στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε η Διοίκηση στο Κεντρικό ΚΑΠΗ.

Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τις θερμές ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη για τη διπλή γιορτή της 25ης Μαρτίου μετέφερε στα μέλη του ΚΑΠΗ η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα- Καλαντζάκη, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στα διαχρονικά, ανεξίτηλα μηνύματα και τον ιδιαίτερο συμβολισμό που έχει ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας του ’21, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο κ. Γεώργιος Ρήγας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, μέλος του ΚΑΠΗ, ενώ την εκδήλωση διάνθισαν η Χορωδία του ΚΑΠΗ με επετειακά τραγούδια και τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του ΚΑΠΗ με χορούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα μέλη του Δ.Σ., η κα Σταυρούλα Μπρέγιαννη, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, απήγγειλε το ποίημα «Ο Ματρόζος» του Γ. Στρατήγη και η κα Έφη Μανιάτη απήγγειλε το ποίημα «Ο Δήμος και το Καριοφίλι του» του Α. Βαλαωρίτη.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο από την Χορωδία. 

 

Σχετικά αρχείαΤα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου (1)


Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου (2)


Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου τίμησαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο