Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν την Αποκριά, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στον αποκριάτικο χορό που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε κέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος  Πατούλης συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ, σημειώνοντας ότι μέρες όπως αυτές της Αποκριάς είναι ευκαιρία να χαμογελάσουμε, να περάσουμε όμορφα και ξένοιαστα και να αφήσουμε πίσω μας το γκρίζο που μας περιβάλει. Αυτό κάνουμε σήμερα μέσα από τη διοργάνωση αυτής της εορταστικής εκδήλωσης, όλοι μαζί ως μια οικογένεια, με σεβασμό και αγάπη για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν.» Τους παριστάμενους χαιρέτησε επίσης η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα.

Την εορταστική εκδήλωση διάνθισε το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ με παραδοσιακούς χορούς, που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους και όλοι μαζί διασκέδασαν με πολλή κέφι, χορό και τραγούδι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης , η Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Αικατερίνη Ιωάννου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης και Κώστας Βλάχος.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την αποκριάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 2 από την αποκριάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου


Στιγμιότυπο 3 από την αποκριάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο