Συζήτηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και του Γ.Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ν. Κανελλόπουλου για τη συνεργασία της ΚΕΔΕ και του Υπουργείου Δικαιοσύνης αναφορικά με την ενεργοποίηση του Θεσμού της Διαμεσολάβησης σε κάθε Δήμο.

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γεωργίου Πατούλη και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  κ. Νικόλα Κανελλόπουλου,  όπου συζήτησαν το πλαίσιο και τις βάσεις για τη συνεργασία της ΚΕΔΕ με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την ανάπτυξη του θεσμού της διαμεσολάβησης και την ανάληψη πρωτοβουλιών σε κάθε Δήμο για την  σχετική ενημέρωση των δημοτών, μέσω ενημερωτικών ημερίδων και άλλων  πρόσφορων μέσων. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ είδε θετικά τη σχετική δράση και μετά την εκτενή συζήτηση θα ληφθούν ανάλογες αποφάσεις από το ΔΣ της ΚΕΔΕ.

 

Σχετικά αρχείαΣυζήτηση για τη συνεργασία της ΚΕΔΕ και του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενεργοποίηση του Θεσμού της Διαμεσολάβησης σε κάθε Δήμο_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο