Σύσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου για τον προγραμματισμό προτεραιοτήτων και μεσο-μακροπρόθεσμων πολιτικών

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: Προτεραιότητα όλων μας η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η ανταπόκρισή μας στις ανάγκες τους

Πρώτη σύσκεψη με τους Αντιδημάρχους και τους Εντεταλμένους Συμβούλους είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, μετά τον ορισμό τους στις θέσεις ευθύνης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν, αφενός μεν, να οριοθετηθούν οι άμεσες ενέργειες που απαιτούνται για να αντιμετωπισθούν ζητήματα καθημερινότητας στην πόλη και αφετέρου, η εκπόνηση των μεσο-μακροπρόθεσμων πολιτικών βάση του οριοθετημένου προγραμματισμού.

Ειδικότερα,

ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου ζήτησε να πραγματοποιηθεί μία αποτίμηση της παρούσας κατάστασης του Δήμου σε θέματα υποδομών στους τομείς καθαριότητας και φωτισμού και κατά συνέπεια να πραγματοποιηθούν οι εργασίες συντήρησης ή αντικατάστασης, όπου κρίνεται απαραίτητο, προκειμένου η πόλη να είναι καθαρή και ασφαλής.

Ενόψει μάλιστα της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου, ζήτησε να πραγματοποιηθεί επιθεώρηση στα σχολεία του Δήμου, καθώς και έλεγχος στις παιδικές χαρές και τους χώρους άθλησης.

Παράλληλα, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ανέθεσε στους Αντιδημάρχους να προχωρήσουν σε διαβούλευση με τους εργαζόμενους των Διευθύνσεων που εποπτεύουν, προκειμένου οι υπηρεσίες του Δήμου να λειτουργούν αποτελεσματικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Επίσης, να διεξαχθεί καταγραφή στις τρέχουσες ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να αναπροσαρμοσθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου.

Δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές στα μέλη της Διοίκησης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου τόνισε:
« Βρισκόμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε με αποτελεσματικότητα την πόλη και τους πολίτες της. Προτεραιότητα όλων μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς τους και η ανταπόκρισή μας στις ανάγκες τους.
Στο πλαίσιο αυτό, η «Γραμμή Δημότη» αναβαθμίζεται, ενώ θα τεθεί σύντομα στη διάθεση των πολιτών το «Γραφείο Δημότη», όπου οι πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους και τα ζητήματα που τους  απασχολούν. Οι πόρτες του Δημαρχείου είναι ανοικτές για όλους τους πολίτες.»

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στέφανος Τσιπουράκης, Σπυρίδων Σταθούλης, Ευάγγελος Κάββαλος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ιωάννης Νικολαράκος, Κωνσταντίνος Ρώτας. Επίσης ή Εντεταλμένη  Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη, οι Σύμβουλοι κ.κ. Γεώργιος  Ζήκος και Χρυσόστομος Σχινάς και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κ. Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΣύσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου για τον προγραμματισμό προτεραιοτήτων και μεσο-μακροπρόθεσμων πολιτικών

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο