Συνέντευξη Τύπου του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ και της Ελληνικής Εταιρείας Alzheimer Αθηνών για την παρουσίαση του προγράμματος «Δημιουργία δικτύου Συμβουλευτικών Σταθμών για την άνοια στους Δήμους της Ελλάδας»

Print Friendly, PDF & Email

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, 11 π.μ. Κέντρο Ημέρας Alzheimer  Αμαρουσίου

(Ζήνωνος Ελεάτου 8)

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων & της Κ.Ε.Δ.Ε, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Alzheimer Αθηνών και του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την Άνοια Δρ Παρασκευή Σακκά,

θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα: «Κοινότητες φιλικές προς την άνοια. Δημιουργία δικτύου Συμβουλευτικών Σταθμών για την άνοια στους Δήμους της Ελλάδας»

σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 11 π.μ. στο Κέντρο Ημέρας Alzheimer Αμαρουσίου (Ζήνωνος Ελεάτου 8).

Πρόκειται για ένα καινοτόμο μοντέλο παροχής υπηρεσιών για την Άνοια που υλοποιεί η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) με χρονικό ορίζοντα δύο ετών και αφορά στην εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας της τοπικής αυτοδιοίκησης για τη λειτουργία δομής υποδοχής ασθενών με άνοια και των φροντιστών τους.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη και συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών και της CMT Προοπτική.

Μετάβαση στο περιεχόμενο