Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη με θέμα: Παράδοση του νέου ποδηλατόδρομου στο Μαρούσι και διεξαγωγή ποδηλατάδας για τη στήριξη των ασθενών με Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση

Print Friendly, PDF & Email

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017,ώρα 12:00 μ.μ., Δημαρχείο Αμαρουσίου

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ  και της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00  το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), με θέμα:
Παράδοση του νέου ποδηλατόδρομου στο Μαρούσι και διεξαγωγή ποδηλατάδας για τη στήριξη των ασθενών με Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Πνευμονικής Υπέρτασης.

Στη Συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν η Πρόεδρος του Συλλόγου Ασθενών «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας» κα Ιωάννα Αλυσανδράτου και ο Επεμβατικός Καρδιολόγος Ιατρείου Πνευμονικής Υπέρτασης κ. Παναγιώτης  Καρυοφύλλης.

Ο νέος Ποδηλατόδρομος έχει συνολικό μήκος 3.780 μ. περίπου και  εντάσσεται στο έργο της «Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Γειτονιών του Δήμου μέσω της Διαδρομής πεζών και ποδηλάτων».

Ειδικότερα,  η διαδρομή του νέου ποδηλατόδρομου διέρχεται από 3 σημαντικές και αρκετά διακριτές περιοχές του Δήμου, του Αγίου Θωμά, του Παραδείσου και του Πολυδρόσου.                                                                                   Η πρώτη περιοχή είναι το τμήμα ανατολικά της Λεωφόρου Κηφισίας και νότια της Αττικής Οδού, με το ποδηλατόδρομο να διέρχεται από τις οδούς Ερατούς, Φαιάκων και Αμαρυσίας Αρτέμιδος.
Η δεύτερη περιοχή είναι το τμήμα δεξιά της Λ. Κηφισίας και αριστερά της Λ. Αμαρουσίου –Χαλανδρίου. Ο ποδηλατόδρομος διέρχεται από τις οδούς Παραδείσου και Καραολή Δημητρίου.
Η τρίτη περιοχή είναι το τμήμα δεξιά της Λ. Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και νότια της Αττικής Οδού, με διαδρομή τις οδούς Πηγάσου, Σάμου Φραγκοκλησιάς και Ευζώνων. 

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο